aja pa se to! ce hoces dober mocn zvok pol kupi ojacevalec D-klase torej monoblok ne pa 4-kanalcov! ker vidim da si napiso da ma dvojno navitje in 2-omske spule! bi se ga pa dalo po mojem tut na 1-ohm vezat!
kupi bilokaj drugega kot Sago. Tudi Toxic ni tako slab proti Sagi. Sam ti priporocam zgoraj omenjenega Blaupunkta. Imel sem ga na testu in lahko ti povem da je za ta denar odlicen
Drmo napisal/-a:Ti kr kup sago...ne bos razocaran Jest sm bil tud tak skeptik kot Pamecan, kao da za majhen denar pa ne more dobr spilat, pa sm pri kolegu poslusu...lahk recem da me je prepricu
ka pa vem! js mam sam zdaj zvocnik ko ma 2000W RMS pa kaka saga niti pod razno ne pride v upostev! je pa moje mnenje tut zato tako ker ko pripravlamo avte na tekme uporablamo samo drago robo!
zej ce je zvocnik res tk mocn!!! rabis ojecvalc tam nekje 2KW da dobis moc iz njega! to so pa zadeve ki stanejo okol 200k SIT! recimo js mam SPL Dynamics S2000-D zvocnik poganja zelo fajn sam je bil pa drag tut!
natanko 200K!
LP
Dobr, sej ne recem ce je zvocnik rest tolk mocn potem je ze treba, ker ce je ojacevalec preslab ne more kontrolirati suba, potem pa pride ven popacen zvok, al pa se celo kaj skuri.