Moja 19ka

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

lepa 19stka upam da moja nekoc tudi taka

ce ma kdo kak podalsek naj mi prosim javi ker bi jas tut to pribil gor ;)

Lp
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

uuu prasica je huda :twisted: res lepa 19ka,feltne so sploh hude!ohranjena je tud vidt :shock: no sam pazi jo se naprej!!no zdej je pa lepo vidt dve hudi beli 19ki na forumu 8)
Slika Slika
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Zlooo lepa, ce se ne motim sm jo zadnic vidu v CE pri posl. stavbi EMO. Sm se mogu kr mal ustavt pa pogledat okol pa notr :D 8) .
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

@Rokson: Uh, prvic vidim tole zverco v nasih koncih.

BTW ne bi mel nic proti, ce bi jo kam drugam parkiru, da je neb vsak dan znjkrat srecal :D.

Aja drugac pa sikana stvarca, to pa itak ze ves. Skoda, ker si jo lih na konc sezone koncal.
Pa menda se ja nisi na zimskem spanju, da se nic vec ne dela (Milka je cist osamljena :D).

LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

vidm, d se pocas veca tule stevilo savinjcanov. 8)
Slika
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Danch »

:angel: :angel: :angel:

zakon bad-look, to sem si jaz na svoji zmeraj zelel :smt047
full zgleda ohranjena :wink:

a das se kaksno sliko gor :smt030

En predlog...jaz bi jo mogoce "malo" spredaj spustil, ker moja je bila isto za odtenek spredaj visja (ce gledas luft med gumo in blatnikom) ko sem dal gor 17col felge...in je zgledala kot gliser...nevem zato pravim se kasno sliko od strani...

drgac pa 1A :smt005 :smt005 :smt005

EDIT: pa se meganov podaljsek odbijaca :D pol je pa my dream car :twisted: :twisted: :twisted:
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
Uporabniški avatar
Rokson

Odgovor Napisal/-a Rokson »

Danch napisal/-a::angel: :angel: :angel:

zakon bad-look, to sem si jaz na svoji zmeraj zelel :smt047
full zgleda ohranjena :wink:

a das se kaksno sliko gor :smt030

En predlog...jaz bi jo mogoce "malo" spredaj spustil, ker moja je bila isto za odtenek spredaj visja (ce gledas luft med gumo in blatnikom) ko sem dal gor 17col felge...in je zgledala kot gliser...nevem zato pravim se kasno sliko od strani...

drgac pa 1A :smt005 :smt005 :smt005

EDIT: pa se meganov podaljsek odbijaca :D pol je pa my dream car :twisted: :twisted: :twisted:

Saos!Mislim da bom mogu naredit se en fotosuting(pisi kao sto gvoris:D :D)ker mi bo pocas slik zmankal :D :D Stvar je taka,da je moja bela lepoticka trenutno na zimskem spanju.Ampak takoj ko bo pomlsd pokukala,gre v podn :D :D :D
Slika
Slika
Zadnjič spremenil Rokson, dne 23 Nov 2006, 01:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rokson

Odgovor Napisal/-a Rokson »

schkorc napisal/-a:@Rokson: Uh, prvic vidim tole zverco v nasih koncih.

BTW ne bi mel nic proti, ce bi jo kam drugam parkiru, da je neb vsak dan znjkrat srecal :D.

Aja drugac pa sikana stvarca, to pa itak ze ves. Skoda, ker si jo lih na konc sezone koncal.
Pa menda se ja nisi na zimskem spanju, da se nic vec ne dela (Milka je cist osamljena :D).

LP, Primoz
Ja saos stari,kje si ti stara sabla???Nism se na dopustu,sej ves najprej je treba neki spage obrnat,pol pa gre milka v obdelavo :lol: :lol: :lol: :lol:
Zaklenjeno