Ne dolg ce maš porte uštimane, cirka en dan pr men.killah bee napisal/-a:Kolk casa se caka da jo da mula dol
Renault Dialogys
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- killah bee
plis pomocMDeeJay napisal/-a:mene tui od nevemkdaj jebejo toti TCP port, da pol ko naredim test portov mi ne gre UDP port niti preverit pa ne vem od kdaj to!Mogoce od takrat, ko sem moral modem menjat in imam sedaj vsakic, ko se na katerkol srever conectam LOW ID!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
MDeeJay@
torrent je veliko boljse kot mula. Pri muli ni fora v portih, porti so samo zaradi firewall-a. Hitrost pri Muli je odvisna:
1. Hitrost interneta, ki jo imas
2. Koliko moznih virov je
3. Koliko casa si priklopljen na mulo
4. Dolzina uporabniskega imena
Pri torentih je pa dobro to, da ce je dovolj sedderjev, da se zadeva zacne takoj DL in to z veliko hitrostjo.
Samo uporabniki rabijo nekaj casa da se navadijo, da je iskanje "stvari" potrebno opraviti na torent straneh in ne tko kot pri muli ko das samo search in ti izpise.
Pa se to. Pri muli lahko od vsakega DL-jas ki je prikljucen, vse kar ima v Incoming mapi, pri torentih pa lahko DL samo tisto kar folk Seeda.
torrent je veliko boljse kot mula. Pri muli ni fora v portih, porti so samo zaradi firewall-a. Hitrost pri Muli je odvisna:
1. Hitrost interneta, ki jo imas
2. Koliko moznih virov je
3. Koliko casa si priklopljen na mulo
4. Dolzina uporabniskega imena
Pri torentih je pa dobro to, da ce je dovolj sedderjev, da se zadeva zacne takoj DL in to z veliko hitrostjo.
Samo uporabniki rabijo nekaj casa da se navadijo, da je iskanje "stvari" potrebno opraviti na torent straneh in ne tko kot pri muli ko das samo search in ti izpise.
Pa se to. Pri muli lahko od vsakega DL-jas ki je prikljucen, vse kar ima v Incoming mapi, pri torentih pa lahko DL samo tisto kar folk Seeda.
Go HARD or Go HOME
Djte na www.torrent-damage.net al pa na www.bitsoup.org , da lahko dol potegnem. Seveda, ce je kdo prijavljen tja in ima moznost uploadanja.