2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)

Novice iz sveta Renault
Odgovori
metallic
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a metallic »

Ja kaksno prestavno rocico pa ma turbo? Najbrz tako kot vsi renaulti z 6. stopenjskim menjalnikom ne?
A tist rocaj na vratih je?
SlikaSlika
metallic

Slika

To je to ne?
A pa ma digitaln stevc al analogen? Tale je vidt analogen...
SlikaSlika
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

MDeeJay napisal/-a:po drobnogledu vidim, da je skoraj celotna notranjost fop, da te kap
:lol:

Itak da je fop, to je en po spominu delal...
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

metallic napisal/-a:Slika

To je to ne?
A pa ma digitaln stevc al analogen? Tale je vidt analogen...
Nop, ta je zelo podobn reality :wink:
trance0

Odgovor Napisal/-a trance0 »

Kaksen stevec bo potem, digitalen ali analogen??
Don`t worry, be happy:)
Uporabniški avatar
risar
Kraj: hrastnik

Twingo kupec

Odgovor Napisal/-a risar »

Jst pa se glih odlocam kaj kupiti,al novega Twinga ki prihaja al clio storia.
Sm pa bil u soboto v renojevem salonu pa sm mal povprasal za Twinga,pa so tkoj spremenil debato da nic ne vejo,da je se vse v bozjih rokah,ceprav jim ne verjamem.Drgac pa najlepsa fantom iz revoza da so se potrudl za prispevke,predvsem pa izrecna zahvala sal3 da ga je slikal in marsikaj s tem razkiral,tudi ostali bi se mu lahko zahvalili,tko da hvala ti,zakon si!
renault je zakon
trance0

Novi Twingic bo zakon sodec po do zdaj znanem. Je pa vprasanje res kaj se bo bolj splacalo kupiti glede razmerja cena/oprema, Clio Storia ali novi Twingo. Po mojem je in bo se vedno dober nakup tudi Clio Storia, ce rabis malce vecji avto z nekoliko vecjo medosno razdaljo in dobro opremo. Twingo bo najbrz nekoliko drazji od Clia Storia s primerljivo opremo tako da... Bo pa Twingo povsem nov model in bo aktualen se precej let potem, ko se bo Storia nehal proizvajat. Najbolje bi bilo, da se pocakas z odlocitvijo dokler se ne zacne novi Twingo dejansko prodajati. Takrat bos lahko sel na testno voznjo z njim in se bo po njej veliko lazje odlociti. Zdaj je glede cen in opreme se prezgodaj karkoli govoriti.
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

:P
Zadnjič spremenil sal3, dne 07 Feb 2007, 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
majtl
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a majtl »

Glih zdele kar sem ju primerjal (mimogrede :D ). Ce mene kdo vprasa, bi se rajs odlocu za Twingota. Velikost je podobna, le da ima Twingec zadek bolj prirezan. Mi je pa sprednji konec dosti lepsi kot pri Cliotu.
metallic

sal3 napisal/-a:s tem ko se bo zacel Twingo serijsko proizvajat se bo koncala tudi proizvodnja Clia Storia. Tko da novomeskemu cliu so ostala se kaka 2-3 mesca :D

p.s.: risar tnx za komplimente :lol:
Eni neki sanjajo, da bo clio ostal do 2014... :?
SlikaSlika
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

:P
Zadnjič spremenil sal3, dne 07 Feb 2007, 12:52, skupaj popravljeno 1 krat.
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
pety
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pety »

@sal3: tocno! :wink:
Show must go on!
"Renault ?°e ni slabega avta naredo"
majtl
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a majtl »

Ma kaksen stari Clio. Bo pac folk kupu ta novga, ce je pa prevelik, pa Twingota. Ne vem zakaj bi sploh sel kupovat ta starga, ce je pa Twingo novejsi, skoraj isto velik,........, pa se lep je. Jst mislim, da bi mogl tega Cliota takoj ukinit, ko bo Twingec zunaj.
trance0

Meni pa ni jasno zakaj so sli potem delat facelift na Clio Storia, ce je bilo ze od zacetka jasno, da bo sel avto iz proizvodnje cez pol leta?! Kolikor sem jaz slisal, naj bi se novi Twingo in stari Clio istocasno proizvajala se dve leti. No, ocitno so si v Revozu premislili ali pa so se predhodno sirile dezinformacije. :)
Uporabniški avatar
risar
Kraj: hrastnik

Odgovor Napisal/-a risar »

To sm pa tud jst slisu zadnc na renojevem servisu da se stari clio tok dobr prodaja da ga se verjetno ne bojo ukinl in da se bo verjetno prodajal se do konc leta 2007,me pa res zanima cena twinga,ker se spomnm ko je oæe kupoval novga clia lansko leto,so vsi govoril da kolk bo drag da bo osnovni model tri miljone,kar se je pol izkazal da ni res,moje mnenje je da bo novi twingo nekje primerljiv z cenami clia storie,drgac ma pa reno dobre varjante glede cen in sicr prjava in odjava in vas pride potem avto kar dost cenej,uredijo vam pa to v vsakem salonu sam vprasat je treba,tko da mislm fantje da bo novi twingo kmal u graz,pa da pokazemo ostalim kaj je to avto.
renault je zakon
Odgovori