Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04...polizdelki :D
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
ce mislis avto dolgo vozit in ga redno servisirati, kjer ti menjajo filtre (to je na 15k) ce se ne motim, potem se teh 10.000 jurjov (ki bos dal za sportn filter) amortizira v nekje 4 rednih servisih, ce racunas, da naredis vsaj nekje 30kkM na leto (glede na to da imas dizla). Torej bos po 4 taksnih rednih servisih ze zacel preplacevati sportn filter, katerega moras le cistiti (bencin, voda, olje..), ce racunamo, da te pride navadn zracni filter tm nekje 3k.scrat napisal/-a:Kaj zdj? nj kupm al ne?
Perfect Match!!!
15. november je ze mim in je blo treba preobut konjicka
, poleg zimskih copatkov je dobu se en dodatek (zimski stayling pac) 
No zdj pa se slikceeeeeee
Tile copatki gredo na zasluzeno zimsko spanje
Tole je pa nov izgled avta z zimsko opremo...

A ni smesn s temi mjhnimi gumami??...sam se bo treba navadt...pa pele se tud neki cudn
zimske gume pac...
Gume so 175/65-14 in sicer Debica...sem jih meu ze lansko leto in sem bil full zadovoln z njimi pa sem jih se letos nabavil (za v sneg ni bolsih gum...se peles k tank...pa se pocen so
)
...aja pa se to...ne se mi takoj obest na (rally style) zavesce, kr ze sam vem da ne izpade najleps...sam pa sluzjo svojmu namenu , tko da jih ne mislem dol dat prej kot spomladi (ce jih kdo rab mu jih lahka zrihtam
)
drugac bom pa veseu usakega komentarja
kakrsn kol pac ze bo
...tko da kr piste...
Lp!
No zdj pa se slikceeeeeee
Tile copatki gredo na zasluzeno zimsko spanje
Tole je pa nov izgled avta z zimsko opremo...
A ni smesn s temi mjhnimi gumami??...sam se bo treba navadt...pa pele se tud neki cudn
Gume so 175/65-14 in sicer Debica...sem jih meu ze lansko leto in sem bil full zadovoln z njimi pa sem jih se letos nabavil (za v sneg ni bolsih gum...se peles k tank...pa se pocen so
...aja pa se to...ne se mi takoj obest na (rally style) zavesce, kr ze sam vem da ne izpade najleps...sam pa sluzjo svojmu namenu , tko da jih ne mislem dol dat prej kot spomladi (ce jih kdo rab mu jih lahka zrihtam
drugac bom pa veseu usakega komentarja
Lp!
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
ja kaj naj recem.....zimska oprema pac. Zdej smo itak vsi taksni
mmmm....zavesce pa prlet 1x pokazat v zivo (na lokalca), da vidim kako to zgleda, pa bos pol se zame ene narocu, ce se bom odlocu.. Sam bi blo full fajn ce bi se vsaj v crni barvi dobile...a se dobijo 
Zadnjič spremenil blackwolfcar, dne 19 Nov 2006, 15:27, skupaj popravljeno 2 krat.
Perfect Match!!!
bom prletu u petek pa bos vidu, ce bos su...sj sm mislu ze ta petek pridt pa mi nekak ni znesl pa se zimskih gum nisem meu pa sem mal cviku (se magari tam gor pr teb nekje dobiva pa greva pol skupi na lokalcablackwolfcar napisal/-a:mmmm....zavesce pa prlet 1x pokazat v zivo (na lokalca), da vidim kako to zgleda, pa bos pol se zame ene narocu, ce se bom odlocu.. Sam bi blo full fajn ce bi se vsaj v crni barvi dobile...a se dobijo
...sj bom sam spomlad...nic prejbirkoff napisal/-a:Stari samo tote zavesice pa so res ->![]()
Dol to ftrgaj
Res je...drmocar napisal/-a:bl hudo zgleda brezImperator napisal/-a:a noben auto na tem forumu nima radkap? a jih niste dobil zravn auta ko ste ga kupl?