zvok pri laguni 2.0

Modifikacije vozil
Odgovori
lunatic
Kraj: cerknica

zvok pri laguni 2.0

Odgovor Napisal/-a lunatic »

pozdravljeni mene samo zanima ce ima kdo kasn nasvet ali pa mogoce kasne izkusnje z laguno 2.0 95 l. glede zvoka masine me zanima...rad bi meu kasn hud zvok ane in k sm dau en navadn filtr not se zvok ni niti malo spremenu...zdej ne vem valda sm nameravou dat se kasn izpuh sam ne bi pa rad kupu zdej izpuh pa da se ne bo se zmer poznalo na glasu...ma kdo kasn nasvet kaj bi se dalo mogoce se postoriti? slisou pa sm da 2.0 masine rabjo dost zraka tko da kaj bi mogoce kasn bolsi oz. vecji filtr dau bolsi zvok?
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

za vec ropota rabis odprt filter (toraj taksnega ki ni v skatli) s cim krajso cevjo do lopute za gas in cim manj loncev na izpuhu, ce lahko spravis cez tehnicnega vrzi dol tudi katalizator

na moci ne bos pridobil nic, se zna zgoditi da bos konje izgubil
ropotalo pa bo
zagotovo :D
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
lunatic

Odgovor Napisal/-a lunatic »

aha ma kok stanejo ti odprti filtri priblizno? glede katalizatorja...recmo da bi ga dau dol kaj bi pol sam eno cev zabiu tam namest tistga lonca al kako? ker glede tehnicnega nimam kej skrbet k mi frend dela in me spusti zihr lohk...
Uporabniški avatar
pery

Odgovor Napisal/-a pery »

lunatic napisal/-a:aha ma kok stanejo ti odprti filtri priblizno? glede katalizatorja...recmo da bi ga dau dol kaj bi pol sam eno cev zabiu tam namest tistga lonca al kako? ker glede tehnicnega nimam kej skrbet k mi frend dela in me spusti zihr lohk...
kaj ni sportni(konusni) filter odprt filter? kr sportnega ze mas :wink:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

ja ne vem, sporti filtri so lahko tudi v original skatli, od tistega ni nic zvoka
ce je pa konusni potem pa ok
od 10k naprej ce ga se nimas

ja namesto katalizatorja das cev
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
pery

Odgovor Napisal/-a pery »

Shusuglao napisal/-a:ja ne vem, sporti filtri so lahko tudi v original skatli, od tistega ni nic zvoka
ce je pa konusni potem pa ok
od 10k naprej ce ga se nimas

ja namesto katalizatorja das cev
ja je konusni,sam se zmeri nc zvoka :wink:
Slika Slika
Odgovori