Jst mam Daemon Tools v 3.47 pa mi vse delaMaTe0 napisal/-a:Ja ker na 4.00 ne dela igra
Need for Speed: Carbon
to pa res ej - ako ako sem zravn ze na zacetku!Herc ti tak dela da brezveze - raje ne igram - prokleti skrivnostni mozscrat napisal/-a:Drgac pa probite igrat Condemned: Criminal Origins...tist k ma rad some scary shit od igrce. Tok te je strah zravn, da ne mors verjet. Sam mam pa vseeno rajsi voznje.
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Res ti herz dela k nor. Ampak men je spil zelo hud. SCARY SHIT, ampak good. Edino, kar me je zafrkaval je v eni sobi na tricetrt igrce...si v bazenu in jih nism mogu unict tko, da sm mal goljufal...sm se dal na GOD modeMDeeJay napisal/-a:to pa res ej - ako ako sem zravn ze na zacetku!Herc ti tak dela da brezveze - raje ne igram - prokleti skrivnostni mozscrat napisal/-a:Drgac pa probite igrat Condemned: Criminal Origins...tist k ma rad some scary shit od igrce. Tok te je strah zravn, da ne mors verjet. Sam mam pa vseeno rajsi voznje.
Se strinjam, mene caka oni drift ko mors met okoli 100.000 tock da zmagas. Jaz pa sem jih do sedaj komaj zbral 35.000....MaTe0 napisal/-a:Jaz mam pa cammarota pa cliota v6Preko dovolj, ej mene tak jebe drift da to ni res
sem na 89% ker ne igram dost sam mam se skor vse drifte
V prejsnjih NFS sem zlahkoto obrno drifte zdaj pa je jeba
Mene pa Carbon tud ni nekak preprical. Res,da ne igram igrc skor nc, ampak Most Wanted mi je bla za malenkost boljsa, ceprav se zmeri pogresam stare dobre cajte, ko si lahka kamero nastavu na pogled iz avta, si lepo vidu svoj dashboard, pa ko si se zabil je avto bil dejansko razbit...
Ah.. kje so cajti NFS IV
Ah.. kje so cajti NFS IV