Rdecko

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

evo tko ce bo "financ minister" dobr bom svojga tako ustimal ...

Link1

tkole je za moje oci in zame fantasticno :)
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
đuro_Pb-g
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a đuro_Pb-g »

taksne felne ko jih ima ta tazadni(crni) jih ma en v mariboru na istam cliotu!pa meni full lepo pasejo gor!! :)
Uporabniški avatar
Gaby

Odgovor Napisal/-a Gaby »

RoZleht napisal/-a:evo tko ce bo "financ minister" dobr bom svojga tako ustimal ...

Link1

tkole je za moje oci in zame fantasticno :)
Kar hudo bo zgledal! :lol: :)
Uporabniški avatar
RoZleht

tist naj bi bil 6 cm spuscen pa 15" feltne so gor ... tak styling kt je tisto na slikci je men v bistvu najbolj lepo ... brez cesarkol druzga kot feltne, spustit, pa zatemnit sipe ... tko je men najleps :) ... sej bom tud jst enkrat kmal svojo temo odpru :) ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Mislim da so na moji 19-ki iste feltne kot na prejsnji strani varjanta C...
Zgleda pa takole: http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=9133
Slika
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

RoZleht napisal/-a:tist naj bi bil 6 cm spuscen pa 15" feltne so gor ... tak styling kt je tisto na slikci je men v bistvu najbolj lepo ... brez cesarkol druzga kot feltne, spustit, pa zatemnit sipe ... tko je men najleps :) ... sej bom tud jst enkrat kmal svojo temo odpru :) ...
Samo v resnici, ce ga bos spustil 6cm, ne bo niti priblizno tako nizek, ta je ze spredaj "spuscen" najmanj 10cm, tako da ne pricakuj, da ce bos svojega spustil za 6, da bo tako nizek.
Uporabniški avatar
RoZleht

Duli napisal/-a:
RoZleht napisal/-a:tist naj bi bil 6 cm spuscen pa 15" feltne so gor ... tak styling kt je tisto na slikci je men v bistvu najbolj lepo ... brez cesarkol druzga kot feltne, spustit, pa zatemnit sipe ... tko je men najleps :) ... sej bom tud jst enkrat kmal svojo temo odpru :) ...
Samo v resnici, ce ga bos spustil 6cm, ne bo niti priblizno tako nizek, ta je ze spredaj "spuscen" najmanj 10cm, tako da ne pricakuj, da ce bos svojega spustil za 6, da bo tako nizek.
Slika

zdejle je tok ... enkrat je eden neki meru pa je reku 6cm spredi spuscen ... a tist na slikci je 10??? sej pol ga mas od tal samo se 5cm :(
Lp RoZleht
Zaklenjeno