Clio II Storia - motorno olje
-
Gost
Clio II Storia - motorno olje
Sem novi pri renaultu in me zanima katero motorno olje je primerno za clio 1.5 dci, in ce je pametno mesat razlicna antifirze za hladilnik?
Re: Clio II Storia - motorno olje
˝Search˝ funkcijo bi lahko malo uporabo neklein napisal/-a:Sem novi pri renaultu in me zanima katero motorno olje je primerno za clio 1.5 dci, in ce je pametno mesat razlicna antifirze za hladilnik?
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone 
-
Gost
aham, sem poiskal. ti pravis da je to olje primerno. Vrjamem 
http://www.enaa.com/oddelki/mojAvto/izd ... DX_5W40_5L
zaj pa me se zanima, ce slucajno ves, ce dajo tovarnisko v novo vozilo to olje?
http://www.enaa.com/oddelki/mojAvto/izd ... DX_5W40_5L
zaj pa me se zanima, ce slucajno ves, ce dajo tovarnisko v novo vozilo to olje?
daje se to olje, sam je treba pazit na drobni tisk na plastenki. oznake A1, A2, A3, oz. B1, B2 ali B3.... niso zastonj napisane gor. ce rabis olje, pojdi na servis in ga kupi, al pa ti ga naj natocijo iz njihovih sodov v kaksno plastenko, ki jo prineses s seboj....
antifriz pa tut kupi na servisu, ker ga ne bos rabu tolk, da bi sparu pri 300 tolarjih. je bols da ga ne mesas.....
antifriz pa tut kupi na servisu, ker ga ne bos rabu tolk, da bi sparu pri 300 tolarjih. je bols da ga ne mesas.....
Tovarnisko je 10w-40 Elf noter, ker je tudi to predpisano za dci-ja v servisni knjigi in pise tudi da se lahko uporabla Excellim tudi,torej 5w-40... Vem pa ,da davajo pri Koletniku v MB pri menjavi olja v dci-jih Excellium olje noter... Pa ne vem zakaj bi sel kupit olje na servis, kjer si oni njihovo gromozansko marzo gor nabijejo, ce lahko isto olje dobis v drugih trgovinah obcutno cenejezupi13 napisal/-a:daje se to olje, sam je treba pazit na drobni tisk na plastenki. oznake A1, A2, A3, oz. B1, B2 ali B3.... niso zastonj napisane gor. ce rabis olje, pojdi na servis in ga kupi, al pa ti ga naj natocijo iz njihovih sodov v kaksno plastenko, ki jo prineses s seboj....
hoces rect, da ni za dci-ja al kaj?zupi13 napisal/-a:to ni isto olje. poglej drobni tisk in opis olja....