Vprasanje twingo sportn filtr
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
Vprasanje twingo sportn filtr
Ma kdo kasno sliko od filtra k ga ma v twingotu??
Pa ce se da kje dobit nastavk za filtr k twingo pa 4 kotno lukno !
Vglavnm kok mate to narjen kdor ma sploh??
Hvala ze vnaprej
Hvala ze vnaprej

Re: Vprasanje twingo sportn filtr
jst sem imel gor tacga ki pride direkt na motor...16v-TwInGo napisal/-a:Ma kdo kasno sliko od filtra k ga ma v twingotu??
Hvala ze vnaprej
potem sem poskusil z cevjo ki gre za motorjem (rostfrei) in potem pri zracniku spodaj filter ...pa v nobenem primeru ni bilo 0 zvoka
pri cevi ki je dolga kar cez meter pa je bil ob ugasnitvi motorja slisan se zvok ko vsrka motor zrak
ceprav se cudim da je z to isto cevjo imel modriDIRKAC, kot sam pravi lep zvok
cela znanost...je pa re da je njegov 2 leti novejsi avto ampak neverjamem da je pri motorju taksna razlika
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- 16v-TwInGo
dj mal slik montaze gor butn....roko napisal/-a:hello
Jaz sm pa filter ravno vn vzel pred zimo. Lahko pa ga dam nazaj not pa ti pokazem, kako zgleda in kaksen je zvok.
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- 16v-TwInGo
zadnjic sem ga dal noter....na mestu 0 in seenkrat 0pery napisal/-a:zvok twingota 1.2 z filtram je res nenormaln
kaj ej fora newem....ali je res razlika od motorja do motorja...iz leta v leto...
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- 16v-TwInGo
no daj na msn16v-TwInGo napisal/-a:Kok nc? Vs kasn krut glas ma hjoj lohk ti filmck poslem bos vidu!BlackWind napisal/-a:zadnjic sem ga dal noter....na mestu 0 in seenkrat 0pery napisal/-a:zvok twingota 1.2 z filtram je res nenormaln
kaj ej fora newem....ali je res razlika od motorja do motorja...iz leta v leto...
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
evo za vse king konge ce kdo rabvibeck napisal/-a:jaz imam 1.2 16v - jevca in sporten filter...Se dere kot KING KONG![]()
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... hp?t=10847
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si