??arometi

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

Need 4 ultra speed napisal/-a:
BoneS napisal/-a:
Need 4 ultra speed napisal/-a:na ebayu majo dosti ceneje...glej link...
to mas prou!
js sm takrat svoje iskau prek e-baya, pa jih zau ni blo..preostau mi je le a3m
bojc za nijinega megana se zdaj ni na ebayu, samo preko k-tec racing pa se tam so drage ko svinja...(400 funtov - cca 120k)
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=389
ble so enkrt ene za 200 evrov, sam so ble fejk morettke, js sm dau 615 evrov za njih. :?
Slika
Uporabniški avatar
Raptor
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Raptor »

to ti sveti kot pri bmwjih, dobis za cca 150eur crne ali krom, drgac sem iskal navadne clearlook, pa jih za mk1 ni.
My R21 1.7 8V GTS Manager was my life! ...but before I get a decent Turbo, this one will do just fine :)
Slika
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Polet (ko bom na vikendu) bom pol avta razmontiral in takrat bom prvo moje zaromete spucal, da vidm ce se bo kaj poznalo...
Uporabniški avatar
Raptor
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Raptor »

ne bos nic profitiral. luc notr je cista, sej men tud zanic svetijo. js sem se odlocu da bom rajsi kvalitetne zarnice kupil. osram h4 silverstar, pa ti belo sveti (ponoc 50% bolj kot ostalo), pa se parkirne cool blue za mal lepote :) komplet te pride manj kot 5 jurjev. po moje.
My R21 1.7 8V GTS Manager was my life! ...but before I get a decent Turbo, this one will do just fine :)
Slika
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Raptor napisal/-a:ne bos nic profitiral. luc notr je cista, sej men tud zanic svetijo. js sem se odlocu da bom rajsi kvalitetne zarnice kupil. osram h4 silverstar, pa ti belo sveti (ponoc 50% bolj kot ostalo), pa se parkirne cool blue za mal lepote :) komplet te pride manj kot 5 jurjev. po moje.
Bejz no a tako super so :) Jih mam pa se ne pozna tok ;)
Odgovori