RoZleht napisal/-a:drugac pa nastavka ni treba homologirat ... pa cetud se policaj na glavo postav in te pelje na izrednega tehnicnega ... na lppju so mi rekl da ni treba nastavka homologirat ...
Tocno tako...mene je ze enkrat poslou na izrednega ker se mu ni dal dopovedat da mam nastavk privarjen gor
_bordon_ napisal/-a:zgleda bit lepo ohranjen
pa da se bi uresnicli nacrti za prihodnost
ta avto je bil pod snegom in so ga zaradi mene ven spravl ( kupila sem ga letos aprila ), stal je skoraj 2 leti zunaj neregistriran. Ker pa mi je bil vsec sem ga kupila. Pa se za probat sem ga dobila 14. dni. je pa zelo ohranjen.
Do zdaj v bistvu nisem se nic takega zamenala razen altenator, pa motorcki za brisalce in konus.
ta avto je bil pod snegom in so ga zaradi mene ven spravl ( kupila sem ga letos aprila ), stal je skoraj 2 leti zunaj neregistriran. Ker pa mi je bil vsec sem ga kupila. Pa se za probat sem ga dobila 14. dni. je pa zelo ohranjen.
Do zdaj v bistvu nisem se nic takega zamenala razen altenator, pa motorcki za brisalce in konus.