Clio dci (22)
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
- clio_dizel
@bizzy:
plehbejbe
@_west_: prizgane so kratke. so Narva, pac en fake xenon (ble se kr drage - 6k, res pa je da mi delajo ze 3 mesce - v tem casu mi je ponavad ze zmeri kksna crknila). zravn svetjo tut bele razprsene diode, sam se mi zdi da se jih ne vid tok na fotki
@Ursy: plastika se bo strihala drug let v kompletu z vsem ostalim kar pride se na avto
styler&obi: thnx
@_west_: prizgane so kratke. so Narva, pac en fake xenon (ble se kr drage - 6k, res pa je da mi delajo ze 3 mesce - v tem casu mi je ponavad ze zmeri kksna crknila). zravn svetjo tut bele razprsene diode, sam se mi zdi da se jih ne vid tok na fotki
@Ursy: plastika se bo strihala drug let v kompletu z vsem ostalim kar pride se na avto
styler&obi: thnx
- clio_dizel
tako, xenon je zmontiran. nevem od kje krozi podatek o montazi v pol ure, kaj sele 10 min
. potrebno malo improvizacije, tko kot zmeraj in povsod - ce bo kdo montiral v B2 mu lahko povem kako sem se jaz lotil kaksne zadeve
.
Ko sem zvecer mislil da je gotovo in prizgem in nic
. Potem sem samo se preveril ali pride strom do balastov in ker je prisel se nisem vec ubadal z resevanjem problema in sel spat. Na sreco je zjutraj zasvetilo, ko sem zamenjal pole (+/-)
. tukaj je se par slikc narjenih z mobilcom:
luci sem odmontiral, da se nisem prevec mucil z vstavljenjem zarnic - zaradi tega je moral stran tudi odbijac...

zarnica v paraboli

mimogrede sem zamenjal se zarnico smerokaza (s kromirano)

balast pri akumulatorju

balast na drugi strani

xenon v akciji prvic...

...drugic...

...tretjic - snop je dokaj lep, sploh za dnevne slike.

zdej samo se cakam da pride tema in grem bol konkretno sprobat
. sem pa ze sedaj opazil, ko sem dolge luci prizgal v steno da svetijo bolj svoh kot xenon (snop od kratkih ne tisci v dolge)
Ko sem zvecer mislil da je gotovo in prizgem in nic
luci sem odmontiral, da se nisem prevec mucil z vstavljenjem zarnic - zaradi tega je moral stran tudi odbijac...

zarnica v paraboli

mimogrede sem zamenjal se zarnico smerokaza (s kromirano)

balast pri akumulatorju

balast na drugi strani

xenon v akciji prvic...

...drugic...

...tretjic - snop je dokaj lep, sploh za dnevne slike.

zdej samo se cakam da pride tema in grem bol konkretno sprobat
- clio_dizel
vceraj sem se cel vecer vozil naokoli pa mi ni noben poblendal
. tko bom reku - ni ravno odrezan, je pa nekaj podobnega. upam da bo z lecami boljse. dost bolj osvetli desni rob (plocnik). Sva tudi s kolegom testirala (peljal se je pred mano in nasproti mene) in je reku da je OK. nasprotivozecemu se rahlo zablesci samo ob trenutku ko se srecava, vendar prej s starimi nisem bil pozoren ali se je tudi. da ne omenjam kako je ce prizgem dolge - snop je seveda locen od kratkih ampak svetloba pa nikakva