CABASSE AUDITORIUM - navodila
CABASSE AUDITORIUM - navodila
kupil sem rabljeno Laguno.
Notri ima vgrajen avtoradio Cabasse Auditorium Tronic.
Prodajalec mi je rekel, da ima ta avtoradio vgrajen izmenjevalec za 6 CD-jev.
Ali ima kdo SLO navodila?
Notri ima vgrajen avtoradio Cabasse Auditorium Tronic.
Prodajalec mi je rekel, da ima ta avtoradio vgrajen izmenjevalec za 6 CD-jev.
Ali ima kdo SLO navodila?
Re: CABASSE AUDITORIUM - navodila
Si sposodim temo.
Nabavil Espace 2007 in za radio nisem dobil navodil. Imam pa Cabasse Auditorium 6CD. Enota z izmenjevalcem za 6 CDjev v armaturki. Na netu ne najdem navodil. Ima kdo kakšen link do pdf-a.
Saj načeloma razumem vse. Zanima me ali se lahko na hitro naloži CDje enega za drugim, pač da sam jemlje po vrsti, jaz pa vstavljam. Za izmet vseh CDjev je gumb All in nato enega za drugim meče ven. Za naložit je pa potrebno vsakič gumb Load in št. CD.
Nabavil Espace 2007 in za radio nisem dobil navodil. Imam pa Cabasse Auditorium 6CD. Enota z izmenjevalcem za 6 CDjev v armaturki. Na netu ne najdem navodil. Ima kdo kakšen link do pdf-a.
Saj načeloma razumem vse. Zanima me ali se lahko na hitro naloži CDje enega za drugim, pač da sam jemlje po vrsti, jaz pa vstavljam. Za izmet vseh CDjev je gumb All in nato enega za drugim meče ven. Za naložit je pa potrebno vsakič gumb Load in št. CD.
Re: CABASSE AUDITORIUM - navodila
Enega po enega moraš filat, ker prej zbereš številko, na katero mesto ga hočeš postaviti. Je par butastih for, ampak na splošno pa dober sistem, le premalo zmogljiv...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!