Clio dci (22)
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
Se pravi sipe si temnil. Mogoce sem spregledal ampak me zanima kolk si jih to temnil (zadnja, zadnji stranski ter sprednji?) In ce lahko poves kako to sploh naredijo. Pa mendaja ne jemljejo vseh sip dol???ali pac???
Spustil si ga za 3,5cm oz. 35mm...ce sem prav videl - tolk nekje bi ga tudi jaz, vendar me zanima, ce bi mi potem pri 195/45-16 kaj oz. kje drajsalo oz. ce je tebi pred 17kam kje drajsalo?
Glede feltn pa so res hude, sam men osebno so kr mal prevelike. Sam ne recem, da slabo izgleda zato ne zameri. Mene zanima, ce mogoce ves, ali se dobijo taksne 16" oz. dimenzije katero si imel ti prej gor. Torej 195/45-16.
Hvala ti!
Hvala za odgovore
Perfect Match!!!
no lahko ti jest odgovorimblackwolfcar napisal/-a:uauuuu....res lep clioooooo! Neki tazga bi jest s svojim naredil.
Se pravi sipe si temnil. Mogoce sem spregledal ampak me zanima kolk si jih to temnil (zadnja, zadnji stranski ter sprednji?) In ce lahko poves kako to sploh naredijo. Pa mendaja ne jemljejo vseh sip dol???ali pac???
Spustil si ga za 3,5cm oz. 35mm...ce sem prav videl - tolk nekje bi ga tudi jaz, vendar me zanima, ce bi mi potem pri 195/45-16 kaj oz. kje drajsalo oz. ce je tebi pred 17kam kje drajsalo?
Glede feltn pa so res hude, sam men osebno so kr mal prevelike. Sam ne recem, da slabo izgleda zato ne zameri. Mene zanima, ce mogoce ves, ali se dobijo taksne 16" oz. dimenzije katero si imel ti prej gor. Torej 195/45-16.
Hvala ti!
Hvala za odgovore
temnjeno je 55% zadaj in 10% spredaj. temnijo tako, da nalepijo folijo gor na sipo. nic je ven ne jemljejo. najprej da nekaj vmes, da jo nacentrira potem pa to ven spravi, da se nalepi na steklo.
195/45 16 ti zagotovo ne bi drajsalo. njemu je drajsalo zaradi feltne ki je siroka 8J. Meni nic ne drajsa pa imam ravnotako 205/40 17. Sva dala skup gume (moje in njegove) in je opazno, da je njegova sirsa, ceprav pise, da sta enako siroki.
tomasson feltne se dobi samo v dimenzijah 8x17; 8,5x18 and 8,5x19
?†it ... spet mam prav!
- blackwolfcar
205 gume ne bi spravil na 5J feltno (veliko preozka feltna).blackwolfcar napisal/-a:Imperator hvala za vse info...![]()
Samo se to:
Kaj pa ce bi dal gor 205/45-16 5J ter avto nizal za 35mm. Ali bi to drajsalo???
daj raje 195 gumo, ker 205 45 16 je ze razlika v obsegu in ti bo stevec lagal + vecji kotalni upor (avto bo sel manj). drajsalo pa pomoje ne bi, odvisno od feltne verjetno.
lej tkole je s tem drajsanjem. mene so ustrahovali pa mam vec kot centimeter lufta do katerekoli plastike (avto je nizan cca 40 mm).
en na RSu ma enake feltne kot jest pa mu zadaj drajsa ce je natovorjen. nas se je 7 vozilo noter pa ni nic drajsalo (avto je zadaj tako visel, da je bla feltna pod blatnikom).
pozoren moras biti na ET feltne, ce bo ta blizu 37 potem se nimas kaj bat.
?†it ... spet mam prav!
- blackwolfcar
Hvala ti za vse toleImperator napisal/-a:205 gume ne bi spravil na 5J feltno (veliko preozka feltna).blackwolfcar napisal/-a:Imperator hvala za vse info...![]()
Samo se to:
Kaj pa ce bi dal gor 205/45-16 5J ter avto nizal za 35mm. Ali bi to drajsalo???
daj raje 195 gumo, ker 205 45 16 je ze razlika v obsegu in ti bo stevec lagal + vecji kotalni upor (avto bo sel manj). drajsalo pa pomoje ne bi, odvisno od feltne verjetno.
lej tkole je s tem drajsanjem. mene so ustrahovali pa mam vec kot centimeter lufta do katerekoli plastike (avto je nizan cca 40 mm).
en na RSu ma enake feltne kot jest pa mu zadaj drajsa ce je natovorjen. nas se je 7 vozilo noter pa ni nic drajsalo (avto je zadaj tako visel, da je bla feltna pod blatnikom).
pozoren moras biti na ET feltne, ce bo ta blizu 37 potem se nimas kaj bat.
Perfect Match!!!
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
- blackwolfcar