Se podpisem!sal3 napisal/-a:Sam sem strogo proti Sumiju, ampak mislim da brez njega F1 nebi bila to kar je. On je spisal novo zgodovino F1. Mislim da se ni za bati da bo v roku 100let gdo ponovil njegovo prevlado. Res da je Alonso dobro zacel, a mislim da je to tudi vse kar bo gdaj dosegel.
p.s.: upam da bo v naslednjih letih Sumi gdaj sedel za volan nizje serije dirkalnikov (a.k.a. Hakinen) in da dokaze koliko je v njem res kvalitete.
Ce citeram Alesica: "Sodoben dirkalnik F1 bi lahko vozila se opica" in tu ne moremo primerjat kvalitete dirkacev namrec kvaliteto dirkalnikov. Ce je gdo kake 2tedna nazaj na Discovery-ju gledal oddajo F1- nekoc in danes bo vedel o cem govorim
F1 se zacenja
"Renault ?°e ni slabega avta naredo"
Ta citat je izjavil Niki Lauda poleti leta 2001, nato pa se je med zimskimi testiranji po sezoni 2001 za kibic usedel v dirkalnik in se ze v prvem krogu nekajkrat zavrtel, nato pa obtical v pesku...sal3 napisal/-a: Ce citeram Alesica: "Sodoben dirkalnik F1 bi lahko vozila se opica" in tu ne moremo primerjat kvalitete dirkacev namrec kvaliteto dirkalnikov. Ce je gdo kake 2tedna nazaj na Discovery-ju gledal oddajo F1- nekoc in danes bo vedel o cem govorim
- Need 4 ultra speed
letos je bila sezona 2006, takrat se niso smeli imeti sistem proti zdrsu pnevmatik pa take stvari.Duli napisal/-a:Ta citat je izjavil Niki Lauda poleti leta 2001, nato pa se je med zimskimi testiranji po sezoni 2001 za kibic usedel v dirkalnik in se ze v prvem krogu nekajkrat zavrtel, nato pa obtical v pesku...sal3 napisal/-a: Ce citeram Alesica: "Sodoben dirkalnik F1 bi lahko vozila se opica" in tu ne moremo primerjat kvalitete dirkacev namrec kvaliteto dirkalnikov. Ce je gdo kake 2tedna nazaj na Discovery-ju gledal oddajo F1- nekoc in danes bo vedel o cem govorim
- Need 4 ultra speed
ce bi sumaher sedel v bolid ki ga je vozil Lauda bi se tudi zavrtel verjami mi...Need 4 ultra speed napisal/-a:letos je bila sezona 2006, takrat se niso smeli imeti sistem proti zdrsu pnevmatik pa take stvari.Duli napisal/-a:Ta citat je izjavil Niki Lauda poleti leta 2001, nato pa se je med zimskimi testiranji po sezoni 2001 za kibic usedel v dirkalnik in se ze v prvem krogu nekajkrat zavrtel, nato pa obtical v pesku...sal3 napisal/-a: Ce citeram Alesica: "Sodoben dirkalnik F1 bi lahko vozila se opica" in tu ne moremo primerjat kvalitete dirkacev namrec kvaliteto dirkalnikov. Ce je gdo kake 2tedna nazaj na Discovery-ju gledal oddajo F1- nekoc in danes bo vedel o cem govorim
Spet kar neko govorenje na pamet. Dej se usaj malo pozanimaj, preden se spustis v kakrsnokoli debato.Need 4 ultra speed napisal/-a:letos je bila sezona 2006, takrat se niso smeli imeti sistem proti zdrsu pnevmatik pa take stvari.Duli napisal/-a:Ta citat je izjavil Niki Lauda poleti leta 2001, nato pa se je med zimskimi testiranji po sezoni 2001 za kibic usedel v dirkalnik in se ze v prvem krogu nekajkrat zavrtel, nato pa obtical v pesku...sal3 napisal/-a: Ce citeram Alesica: "Sodoben dirkalnik F1 bi lahko vozila se opica" in tu ne moremo primerjat kvalitete dirkacev namrec kvaliteto dirkalnikov. Ce je gdo kake 2tedna nazaj na Discovery-ju gledal oddajo F1- nekoc in danes bo vedel o cem govorim
V sezoni 2001 se je na VN Spanije, 5 dirki sezone, ponovno uvedel TC (nadzor proti zdrsu pogonskih koles) in pa launch control (startna avtomatika). Pa res ne se trudit bit pameten, ker nisi.
Pa zakaj naj bi se Sumaher zavrtel? Kaj on pa ni nikoli vozil dirkalnikov brez elektronskih pomagal (ceprav se je Lauda usedel v dirkalnik z vsemi elektronskimi pomagali, ampak po tvojem se ni)?
Fantje, sezona je mimo in Majkol je sel (zaenkrat) v zasluzeno penzijo. Jaz nisem bil nikoli za njega ker mi ni sedel kot sportnik-sem pa v mnogih postih na vseh forumih poveliceval njegovo znanje obracanja volana in voznjo nasploh. Samo sportnik je bil pa tako tako.... Dejstvo je da je Formula1 ratala najprej orenk biznis in prostor za oglasevanje in sele potem sport in tekmovanje med vozniki. Zelel bi, da se vas cim vec obrne k "nizji" obliki dirkanja in si v zivo pogleda vsaj kaksno dirko za drzavno prvenstvo v kakrsnikoli disciplini. Fantje in dekleta verjemite mi da tudi v "nasi ligi" ni dirkanje preprosto in enostavno. Dalec od tega. Odkar bolj aktivno spremljam domaco sceno in sem tudi sam sponzor nadebudnemu dirkacu Mateju Grudniku in poleg tega sem tudi sam izkusil voznjo dirkalnika in tudi v boksih prestal celotni vikend tezavnega rallya Postojna......... Zame je od zdaj naprej vsak, ki se upa startati katerokoli disciplino, zmagovalec. In res sem bil vesel vsakega, ki je prisel na cilj. Potrebujes ogromno entuziazma, svojega ali sponzorskega denarja(danes sponzorje dobit je skoraj tezje kot na lotu sedmico zadet...), ogromno trmaste volje in se marsi cesa....
Se opravicujem za daljsi post ampak kot sem rekel na zacetku- sezona Formule1 je konec, Majkol je odsel, renault je zmagal na celi fronti..... cakamo novo sezono.
Se opravicujem za daljsi post ampak kot sem rekel na zacetku- sezona Formule1 je konec, Majkol je odsel, renault je zmagal na celi fronti..... cakamo novo sezono.
- Need 4 ultra speed
- Need 4 ultra speed
dare cisto prav ti dam vse kar si napisal....nikoli nisem rekel da schumi ni dober dirkac, pravim da je prepotenten in hinavski.Je pa ogromno dosegel v F1 in verjetno dolgo nebo kdo ponovil tega (ce sploh bo)...dare01 napisal/-a:Fantje, sezona je mimo in Majkol je sel (zaenkrat) v zasluzeno penzijo. Jaz nisem bil nikoli za njega ker mi ni sedel kot sportnik-sem pa v mnogih postih na vseh forumih poveliceval njegovo znanje obracanja volana in voznjo nasploh. Samo sportnik je bil pa tako tako.... Dejstvo je da je Formula1 ratala najprej orenk biznis in prostor za oglasevanje in sele potem sport in tekmovanje med vozniki. Zelel bi, da se vas cim vec obrne k "nizji" obliki dirkanja in si v zivo pogleda vsaj kaksno dirko za drzavno prvenstvo v kakrsnikoli disciplini. Fantje in dekleta verjemite mi da tudi v "nasi ligi" ni dirkanje preprosto in enostavno. Dalec od tega. Odkar bolj aktivno spremljam domaco sceno in sem tudi sam sponzor nadebudnemu dirkacu Mateju Grudniku in poleg tega sem tudi sam izkusil voznjo dirkalnika in tudi v boksih prestal celotni vikend tezavnega rallya Postojna......... Zame je od zdaj naprej vsak, ki se upa startati katerokoli disciplino, zmagovalec. In res sem bil vesel vsakega, ki je prisel na cilj. Potrebujes ogromno entuziazma, svojega ali sponzorskega denarja(danes sponzorje dobit je skoraj tezje kot na lotu sedmico zadet...), ogromno trmaste volje in se marsi cesa....
Ker nimas nobenga protiargumenta, si pa s tem zacel?Need 4 ultra speed napisal/-a:Dule ti si "car". Idi na oddajo "lepo je biti miljonar", ker bos tak 15 milj dobil.Pa sliko mi poslji da jo dam na steno in spodaj prizgem svecko in te castim kot bozanstvo....Jao se en wise gay(ups)...guy.
- Need 4 ultra speed
Dare cisto prav ti dam vse kar si napisal....nikoli nisem rekel da schumi ni dober dirkac, pravim da je prepotenten in hinavski.Je pa ogromno dosegel v F1 in verjetno dolgo nebo kdo ponovil tega (ce sploh bo)...Duli napisal/-a:Ker nimas nobenga protiargumenta, si pa s tem zacel?Need 4 ultra speed napisal/-a:Dule ti si "car". Idi na oddajo "lepo je biti miljonar", ker bos tak 15 milj dobil.Pa sliko mi poslji da jo dam na steno in spodaj prizgem svecko in te castim kot bozanstvo....Jao se en wise gay(ups)...guy.Zrelo, ni kej...
kaj pa tega dela nisi videl?Sem ti ze enkrat napisal da ima vsak svoje mnenje in navija za svojega dirkaca (za mene je vedno bil in bo car Senna), schumi pa mi nekak ni vsec (pa nisem edini)... je pa bil cas da gre da se mladi vozniki dobijo sanse - s tem pa upam da se strinjas ne, ker on je tak ze dosegel vse v F1 in ni bila vec zanimiva razen letos ko je blo proti koncu napeto....
Ne, sem videl tudi to. Normalno pa, da mi je bolj padel v oci tisti del, v katerm si me neutemeljeno ozmerjal glede spolne usmerjenosti, tako da predvidevam, da si ravno v puberteti, ker se pri taki starosti ljudje obnasajo nekako tako, tako da bi te se vprasal, kolikokrat si v zivo videl Senno dirkat?
Sej se mi je zdelo...
Sej se mi je zdelo...
- Need 4 ultra speed
v cem pa je fora, pa btw star sem 28...tak da sem bil star 20 ko se je Senna smrtno ponesrecil (ce si na to apeliral). za ono pa se mi je zdelo hecno gay-guy (fora je v tem da samo eno crko spremenis pa je pomen besede cisto drugi)...je pa bil odgovor na to ko si napisal, da se naj ne delam pametnega ce nisem (pac sem ti s tem pokazal da sem - mogoce malo nesramno ampak...)Duli napisal/-a:Ne, sem videl tudi to. Normalno pa, da mi je bolj padel v oci tisti del, v katerm si me neutemeljeno ozmerjal glede spolne usmerjenosti, tako da predvidevam, da si ravno v puberteti, ker se pri taki starosti ljudje obnasajo nekako tako, tako da bi te se vprasal, kolikokrat si v zivo videl Senno dirkat?
Sej se mi je zdelo...
Ni pa moj namen se kregat al pa koga zmerjat... Ti si me izzval jaz sem ti odgovoril..Clovek se pac brani na tak al pa drugacen nacin...
Zadnjič spremenil Need 4 ultra speed, dne 12 Nov 2006, 17:11, skupaj popravljeno 2 krat.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- Need 4 ultra speed