Rdecko

Predstavite Vašega Renault-a
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

drmocar napisal/-a:
Bojci napisal/-a:No lepo to...se ena punca s srcem pri Renaultu! :wink:
pa se notranjka je :D
Notranjska je lepa. Jst mam na zaplani vikend tko, da vem kako je fajn gor. Logatec je bil pa neki casa moj drugi dom.
Uporabniški avatar
blackwolfcar
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a blackwolfcar »

full dobr in zame kar nenavadno je poslustai zensko ko kuje nacrte o ter s svojim avtomobilom....ti si taprava in nasa. Pa kaj ne bos ce vozis Renojcka 8) :D
Perfect Match!!!
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Jaja black kr osvajaj.sej ne kr vredi zgleda za stock celo bolje ko moj.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Gaby

Odgovor Napisal/-a Gaby »

blackwolfcar napisal/-a:full dobr in zame kar nenavadno je poslustai zensko ko kuje nacrte o ter s svojim avtomobilom....ti si taprava in nasa. Pa kaj ne bos ce vozis Renojcka 8) :D
Sej to ni nic nenavadnega. Vsec so mi porihtani avtomobili in zato caka mojega rdecka temeljita prenova, seveda ko pride malo $$$.
Seveda pa moram tud zacet sparat za nov avto in pa tudi za motor, ker si ze od nekdaj zelim chooperja. :smt051
:smt025
Uporabniški avatar
blackwolfcar
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a blackwolfcar »

Gaby napisal/-a:
blackwolfcar napisal/-a:full dobr in zame kar nenavadno je poslustai zensko ko kuje nacrte o ter s svojim avtomobilom....ti si taprava in nasa. Pa kaj ne bos ce vozis Renojcka 8) :D
Sej to ni nic nenavadnega. Vsec so mi porihtani avtomobili in zato caka mojega rdecka temeljita prenova, seveda ko pride malo $$$.
Seveda pa moram tud zacet sparat za nov avto in pa tudi za motor, ker si ze od nekdaj zelim chooperja. :smt051
:smt025
Odlicno!!! 8)
Perfect Match!!!
Uporabniški avatar
Gaby

No tako priblizno naj bi zgledal moj clio. 8) :lol:

Slika
scrat

Ce bo tko, bo kul. Sam auspuh pust normaln.
Uporabniški avatar
Gaby

scrat napisal/-a:Ce bo tko, bo kul. Sam auspuh pust normaln.
Slika

Auspuh bo tak kot je, ker menda se da dobit neke nastavke za na auspuh, to sem nekje brala. 8)
Uporabniški avatar
žabc

Odgovor Napisal/-a žabc »

tale na slikci ubija, sam ksna folija na sipe pa bo bomba 8)
Slika
Imperator

Odgovor Napisal/-a Imperator »

pa rdece letvice ;)
?†it ... spet mam prav!
scrat

Gaby napisal/-a:
Slika

Auspuh bo tak kot je, ker menda se da dobit neke nastavke za na auspuh, to sem nekje brala. 8)
Nastavek ze...sam je brezveze gor dajat, ker ti itak nc ne pomaga. Samo zgleda pa se policaji ti lahko tezijo. No odloci se kakor je tebi vsec. Spostujem tvojo odlocitev.
Uporabniški avatar
BorisB
Kraj: Gorenska ( Lesce )

Odgovor Napisal/-a BorisB »

Brez letvic, prekitat cez, da bo ravna "fleha" ... pa ej bomba. Glede auspuha, pa ... moj mnenje je ta, ce bo tko odrazan dobijac kot je na sliki bo cist gut
:)

Lp
Uporabniški avatar
BorisB
Kraj: Gorenska ( Lesce )

Odgovor Napisal/-a BorisB »

Gaby napisal/-a:
Slika

Da, se da dobit, sam tko k je ze scrat napisu .... ( ne bom kopiru ker nima smilsla) ... po drugi strani se ti pa bolj splaca komplet zadnji lonc zamenjat ( cene so od 18.ooo+ s papirji, ce vzames seveda tistega ki se da homologirat) ..

Drugace pa ... zima je dolga, delo klice, tko da spomladi upam da bo vse tko kot si planirala :P

lp
Uporabniški avatar
Gaby

BorisB napisal/-a:
Gaby napisal/-a:
Slika

Da, se da dobit, sam tko k je ze scrat napisu .... ( ne bom kopiru ker nima smilsla) ... po drugi strani se ti pa bolj splaca komplet zadnji lonc zamenjat ( cene so od 18.ooo+ s papirji, ce vzames seveda tistega ki se da homologirat) ..

Drugace pa ... zima je dolga, delo klice, tko da spomladi upam da bo vse tko kot si planirala :P

lp

potem se mi v bistvu res najbolj splaca da zamenjam lonec auspuha, in naredim homologacijo, ker pa ga bom povsej verjetnosti tudi za kak centimeter spustila bom pol vse naenkrat dala homologirat. 8)

avto bo do spomladi tako kot sem planirala. :) :smt051
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

lepi nacrti ... upam da bos res tako postimala kot bi rada ... drugac pa nastavka ni treba homologirat ... pa cetud se policaj na glavo postav in te pelje na izrednega tehnicnega ... na lppju so mi rekl da ni treba nastavka homologirat ...
Lp RoZleht
Zaklenjeno