Notranjska je lepa. Jst mam na zaplani vikend tko, da vem kako je fajn gor. Logatec je bil pa neki casa moj drugi dom.drmocar napisal/-a:pa se notranjka jeBojci napisal/-a:No lepo to...se ena punca s srcem pri Renaultu!
Rdecko
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
Sej to ni nic nenavadnega. Vsec so mi porihtani avtomobili in zato caka mojega rdecka temeljita prenova, seveda ko pride malo $$$.blackwolfcar napisal/-a:full dobr in zame kar nenavadno je poslustai zensko ko kuje nacrte o ter s svojim avtomobilom....ti si taprava in nasa. Pa kaj ne bos ce vozis Renojcka![]()
Seveda pa moram tud zacet sparat za nov avto in pa tudi za motor, ker si ze od nekdaj zelim chooperja.

- blackwolfcar
- Kraj: Ig
Odlicno!!!Gaby napisal/-a:Sej to ni nic nenavadnega. Vsec so mi porihtani avtomobili in zato caka mojega rdecka temeljita prenova, seveda ko pride malo $$$.blackwolfcar napisal/-a:full dobr in zame kar nenavadno je poslustai zensko ko kuje nacrte o ter s svojim avtomobilom....ti si taprava in nasa. Pa kaj ne bos ce vozis Renojcka![]()
Seveda pa moram tud zacet sparat za nov avto in pa tudi za motor, ker si ze od nekdaj zelim chooperja.![]()
Perfect Match!!!
Nastavek ze...sam je brezveze gor dajat, ker ti itak nc ne pomaga. Samo zgleda pa se policaji ti lahko tezijo. No odloci se kakor je tebi vsec. Spostujem tvojo odlocitev.Gaby napisal/-a:scrat napisal/-a:Ce bo tko, bo kul. Sam auspuh pust normaln.
Auspuh bo tak kot je, ker menda se da dobit neke nastavke za na auspuh, to sem nekje brala.
Da, se da dobit, sam tko k je ze scrat napisu .... ( ne bom kopiru ker nima smilsla) ... po drugi strani se ti pa bolj splaca komplet zadnji lonc zamenjat ( cene so od 18.ooo+ s papirji, ce vzames seveda tistega ki se da homologirat) ..Gaby napisal/-a:scrat napisal/-a:Ce bo tko, bo kul. Sam auspuh pust normaln.
Auspuh bo tak kot je, ker menda se da dobit neke nastavke za na auspuh, to sem nekje brala.
Drugace pa ... zima je dolga, delo klice, tko da spomladi upam da bo vse tko kot si planirala
lp
BorisB napisal/-a:Da, se da dobit, sam tko k je ze scrat napisu .... ( ne bom kopiru ker nima smilsla) ... po drugi strani se ti pa bolj splaca komplet zadnji lonc zamenjat ( cene so od 18.ooo+ s papirji, ce vzames seveda tistega ki se da homologirat) ..Gaby napisal/-a:scrat napisal/-a:Ce bo tko, bo kul. Sam auspuh pust normaln.
Drugace pa ... zima je dolga, delo klice, tko da spomladi upam da bo vse tko kot si planirala![]()
lp
potem se mi v bistvu res najbolj splaca da zamenjam lonec auspuha, in naredim homologacijo, ker pa ga bom povsej verjetnosti tudi za kak centimeter spustila bom pol vse naenkrat dala homologirat.
avto bo do spomladi tako kot sem planirala.