Operacija: "TURBO"...
kadilo se je, iz kje tocno ne vem ker je okrog volana plastika, ampak ker je bilo stikalo ze enkrat pregoreno in popravljeno je najbrz od tam
varovalke so vse cele, pa tudi staro stikalo kljub prazenju se vedno dela
kaj jaz vem, mogoce je bilo pa avtu dolgcas pa si je enega prizgal
varovalke so vse cele, pa tudi staro stikalo kljub prazenju se vedno dela
kaj jaz vem, mogoce je bilo pa avtu dolgcas pa si je enega prizgal
Zadnjič spremenil Shusuglao, dne 10 Nov 2006, 19:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
- Little_tortilia_boy
rikso sem naredil iz avta
obe noge so odmontirane, jutri grejo na obnovo amortizerji, pa se novi lezaji pridejo na vrh.....a, pa se levi volanski koncnik gre na obnavljanje
pred vsem tem sem ga preobul v zimske copatke (ni slike, menda vsi veste kaksne so gume
)
slike:

kukuc

zacuda ni prtirano rjavo, sem pricakoval vecjo stalo
vsaj nekaj dobrega
jutri pa novim zmagam naproti....
drag teden bo tole
pa vclanil sem se v 21 Turbo Owners Club
obe noge so odmontirane, jutri grejo na obnovo amortizerji, pa se novi lezaji pridejo na vrh.....a, pa se levi volanski koncnik gre na obnavljanje
pred vsem tem sem ga preobul v zimske copatke (ni slike, menda vsi veste kaksne so gume
slike:

kukuc 
zacuda ni prtirano rjavo, sem pricakoval vecjo stalo
vsaj nekaj dobrega
jutri pa novim zmagam naproti....
drag teden bo tole
pa vclanil sem se v 21 Turbo Owners Club
hmm ne vem tocno, ce gremo po vrsti:
3L olja za menjalnik (elf trx)
9k sit (renault servis)

koncnika (volanski inu spodnji)
obnovljena (Vargalant) en je bil okrog jurja, drug 1800 sit, ce nimajo na zalogi naredijo na expres-manj kot eno uro sem cakal

semering diferencjala
5k sit (renault servis)

dva lezaja za amortizer cca 4k sit
ravnokar so klicali od Amortizerja, kamor so sli amortizerji na obnovo, da so narejeni, koliko me bo stalo napisem zvecer
3L olja za menjalnik (elf trx)
9k sit (renault servis)

koncnika (volanski inu spodnji)
obnovljena (Vargalant) en je bil okrog jurja, drug 1800 sit, ce nimajo na zalogi naredijo na expres-manj kot eno uro sem cakal

semering diferencjala
5k sit (renault servis)

dva lezaja za amortizer cca 4k sit
ravnokar so klicali od Amortizerja, kamor so sli amortizerji na obnovo, da so narejeni, koliko me bo stalo napisem zvecer
lezaji na amortizerju so novi, gumice stare, trsal nisem ker mi je ze tak kot je pretrd za vsakdanjo voznjo cez domace luknje
obnova je prisla 23.520sit
ce jih kupim v trgovini z avtodeli stanejo okrog 4,5k sit (volanskih za moj avto se niti ne dobi)
k vargalantu pa neses odsluzen koncnik, tam malo pobrskajo po predalu in ti dajo obnovljenega za dobrega jurja, ce ga ni v predalu ti pa tistega obnovijo ki ga imas s seboj
splaca se splaca
obnova je prisla 23.520sit
seveda se splacaa se splaca koncnik obnovit
ce jih kupim v trgovini z avtodeli stanejo okrog 4,5k sit (volanskih za moj avto se niti ne dobi)
k vargalantu pa neses odsluzen koncnik, tam malo pobrskajo po predalu in ti dajo obnovljenega za dobrega jurja, ce ga ni v predalu ti pa tistega obnovijo ki ga imas s seboj
splaca se splaca
se slikca obnovljenih amortizerjev

rozle ki jih je skup sestavljal je narobe obrnil podlozko na vrhu, tako da se jih sploh ni dalo namontirati na avto.....po nekaj minutah praskanja po glavi in nekaj akrobacijah z orodjem je bilo tudi to reseno, jezen sem bil pa vseeno
avto je zdaj sestavljen, amortizerji lepo delajo (se mi zdi da je avto zdaj malce trsi
), ropotanja s podvozja ni vec
olje v menjalniku prav tako zamenjano, za semering moram pa se zlesti pod avto da vidim ce drzi
pa nek bivol je nalil prevec olja v menjalnik, kar je tudi razlog zakaj so prav vsi semeringi na menjalniku zaceli puscati (eni bolj kot drugi)....enega sem ze zamenjal dva se moram
no to je zaenkrat to
zdaj pa zivet ob vodi in kruhu do naslednjega meseca

rozle ki jih je skup sestavljal je narobe obrnil podlozko na vrhu, tako da se jih sploh ni dalo namontirati na avto.....po nekaj minutah praskanja po glavi in nekaj akrobacijah z orodjem je bilo tudi to reseno, jezen sem bil pa vseeno
avto je zdaj sestavljen, amortizerji lepo delajo (se mi zdi da je avto zdaj malce trsi
olje v menjalniku prav tako zamenjano, za semering moram pa se zlesti pod avto da vidim ce drzi
pa nek bivol je nalil prevec olja v menjalnik, kar je tudi razlog zakaj so prav vsi semeringi na menjalniku zaceli puscati (eni bolj kot drugi)....enega sem ze zamenjal dva se moram
no to je zaenkrat to
zdaj pa zivet ob vodi in kruhu do naslednjega meseca