lepo je slo pa ceprou ni blo tk kot sm pricakovau!
in naj se jocem?
sumi je, razen Senne se vedn Numero 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaj pa je hoto drugega, ce pa je ze itak vse dosego kaj se doseci daurosr napisal/-a:U pokojuDoctor DJ napisal/-a:pa kwa!
lepo je slo pa ceprou ni blo tk kot sm pricakovau!
in naj se jocem?![]()
sumi je, razen Senne se vedn Numero 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobr no, tu je blo ze tokrat predebatirano, da je ze trapasto vedno znova pogrevat eno in isto stvar. Kdo pa nebi namerno trcil v Hilla in si s tem zagotovil naslov prvaka? Bi ga ti kar pustil, da so odpelje mimo? Potem bi res izpadel bebec.RoZleht napisal/-a:Kaj pa tale dejstva??? Ne bom prevajal kar je v anglescini pa to, ampak vseeno ...
Kako je prsel "zmagoslavno" do enega naslova???
Australia 1994: Schumacher faced furious accusations of cheating after an infamous collision with Hill in the title-deciding Australian Grand Prix in Adelaide. The incident on the 31st of the 81 laps knocked both drivers out of the race and Schumacher won the crown by one point.
S kaksno taktiko se pr enem?
Austria 2002: A black day for Formula One, with worldwide outrage after Ferrari ordered Rubens Barrichello, who had dominated the entire weekend and led from start to finish, to slow and allow Schumacher to win. He did so at the last corner. There was no need for it. The German had won four of the five previous races and ended up winning the title by a record margin.
Kako mu enkrat na njegov svojevrstni nacin ni uspelo???
EUROPE 1997: Another collision, this time at Jerez with Schumacher trying to ram Canadian Jacques Villeneuve off the track in the title decider. This time it backfired, Villeneuve won the championship and Schumacher was excluded from the final classification.
Ce ne gre v kvalifikacijah potem pa ...
2006: Parks his Ferrari across the track in Monaco in an attempt to disrupt qualifying and retain pole position. Sent to the back of the grid by stewards.
Njegovega veselja ob zmagi v Imoli leta 94' niti ne bom omenjal ... Na dirki kjer je v soboto preminul Roland Ratzenberger in v nedeljo pa se Ayrton Senna ... matr je mogu met res razloge za veselje ... Zame je bil najvecji dirkac vseh casov Ayrton Senna!!! In ce nebi koncal tako kot je, sm 100%, da bi Schumacherju marsikaj manjkalo v njegovi danasnji statistiki ...
tocno tak je, kot da bi mi misli bralDuli napisal/-a:Dobr no, tu je blo ze tokrat predebatirano, da je ze trapasto vedno znova pogrevat eno in isto stvar. Kdo pa nebi namerno trcil v Hilla in si s tem zagotovil naslov prvaka? Bi ga ti kar pustil, da so odpelje mimo? Potem bi res izpadel bebec.RoZleht napisal/-a:Kaj pa tale dejstva??? Ne bom prevajal kar je v anglescini pa to, ampak vseeno ...
Australia 1994: Schumacher faced furious accusations of cheating after an infamous collision with Hill in the title-deciding Australian Grand Prix in Adelaide. The incident on the 31st of the 81 laps knocked both drivers out of the race and Schumacher won the crown by one point.
Austria 2002: A black day for Formula One, with worldwide outrage after Ferrari ordered Rubens Barrichello, who had dominated the entire weekend and led from start to finish, to slow and allow Schumacher to win. He did so at the last corner. There was no need for it. The German had won four of the five previous races and ended up winning the title by a record margin.
EUROPE 1997: Another collision, this time at Jerez with Schumacher trying to ram Canadian Jacques Villeneuve off the track in the title decider. This time it backfired, Villeneuve won the championship and Schumacher was excluded from the final classification.
2006: Parks his Ferrari across the track in Monaco in an attempt to disrupt qualifying and retain pole position. Sent to the back of the grid by stewards.
Njegovega veselja ob zmagi v Imoli leta 94' niti ne bom omenjal ... Na dirki kjer je v soboto preminul Roland Ratzenberger in v nedeljo pa se Ayrton Senna ... matr je mogu met res razloge za veselje ... Zame je bil najvecji dirkac vseh casov Ayrton Senna!!! In ce nebi koncal tako kot je, sm 100%, da bi Schumacherju marsikaj manjkalo v njegovi danasnji statistiki ...
Pravtako je bilo isto predebatirano glede Jereza 97, vsak, ki ima kolickaj zelje po uspehu, bi naredil povsem enako! Vsaj jaz bi se boril, jebat ga, tudi na umazan nacin, ce bi bilo potrebno. Kdor je prevec sporten, itak zmeri najslabse odnese.
Poglejte, nasteli ste 4, ali 5 dirk, od 240-ih pa se nekaj, kjer je nekaj zamjustral. Po mojem je to se vedno precej impresivna statistika, da je na ostalih dirkah vozil v "mejah normalne".
Pravtako izpadete bedni, ker se tolazite s tem, da ce se Senna nebi ubil, bi bil Michael precej slabsi. LOL pravim jaz, Senna je bil ob casu svoje smrti star 34 let, mislis, da bi dirkal do 45-ga??
Dejstvo je, da je Michael najuspesnejsi in s tem tudi najboljsi dirkac v zgodovini, pa ce se postavite na glavo in potem pretecete Cooperjev test.
Pa da ne bo kdo pomislu, da sem njegov fan, ker to sploh ni res. Ze od nekdaj sem bil "proti" njemu, ker sem prej navijal za Hakkinena, sedaj pa za Kimija, odkar je Mika odsel, vendar pa je pri ocenjevanju treba biti kolickaj objektiven, in se sprijazniti z tem, kaj je Michael dosegel. Tega se dolgo ne bo nobeden presegel, ce sploh kdaj. Zdaj bi pa res lahko ze nehali pljuvati po njem zaradi tistih nekaj incidentov, ki jih je imel. Tudi Alonso se je mnogokrat obnasal kot bebec, ko je dobil kaksno podarjeno zmago, pa pri stegovanju tistih prstov lansko leto je res izpadel debil, da o njegovih letosnjih plesih in obtozevanju ekipe, da so proti njemu, sploh ne izgubljam besed. Pa se sedaj, po koncu sezone, noben ne spotika ob to.
Michael si zasluzi spostovanje, konec koncev ima 7 naslovov.
Se opravicujem, ce me je morda malo zaneslo, pravtako se ne sekiram, ce sem se sedaj komu zameril, ampak taka obtozevanja me res pogrejejo...
bolj se nebi mogu strinjat....Duli napisal/-a:Dobr no, tu je blo ze tokrat predebatirano, da je ze trapasto vedno znova pogrevat eno in isto stvar. Kdo pa nebi namerno trcil v Hilla in si s tem zagotovil naslov prvaka? Bi ga ti kar pustil, da so odpelje mimo? Potem bi res izpadel bebec.RoZleht napisal/-a:Kaj pa tale dejstva??? Ne bom prevajal kar je v anglescini pa to, ampak vseeno ...
Pravtako je bilo isto predebatirano glede Jereza 97, vsak, ki ima kolickaj zelje po uspehu, bi naredil povsem enako! Vsaj jaz bi se boril, jebat ga, tudi na umazan nacin, ce bi bilo potrebno. Kdor je prevec sporten, itak zmeri najslabse odnese.
Poglejte, nasteli ste 4, ali 5 dirk, od 240-ih pa se nekaj, kjer je nekaj zamjustral. Po mojem je to se vedno precej impresivna statistika, da je na ostalih dirkah vozil v "mejah normalne".
Pravtako izpadete bedni, ker se tolazite s tem, da ce se Senna nebi ubil, bi bil Michael precej slabsi. LOL pravim jaz, Senna je bil ob casu svoje smrti star 34 let, mislis, da bi dirkal do 45-ga??
Dejstvo je, da je Michael najuspesnejsi in s tem tudi najboljsi dirkac v zgodovini, pa ce se postavite na glavo in potem pretecete Cooperjev test.
Pa da ne bo kdo pomislu, da sem njegov fan, ker to sploh ni res. Ze od nekdaj sem bil "proti" njemu, ker sem prej navijal za Hakkinena, sedaj pa za Kimija, odkar je Mika odsel, vendar pa je pri ocenjevanju treba biti kolickaj objektiven, in se sprijazniti z tem, kaj je Michael dosegel. Tega se dolgo ne bo nobeden presegel, ce sploh kdaj. Zdaj bi pa res lahko ze nehali pljuvati po njem zaradi tistih nekaj incidentov, ki jih je imel. Tudi Alonso se je mnogokrat obnasal kot bebec, ko je dobil kaksno podarjeno zmago, pa pri stegovanju tistih prstov lansko leto je res izpadel debil, da o njegovih letosnjih plesih in obtozevanju ekipe, da so proti njemu, sploh ne izgubljam besed. Pa se sedaj, po koncu sezone, noben ne spotika ob to.
Michael si zasluzi spostovanje, konec koncev ima 7 naslovov.
Se opravicujem, ce me je morda malo zaneslo, pravtako se ne sekiram, ce sem se sedaj komu zameril, ampak taka obtozevanja me res pogrejejo...
tocno tako.....djsly napisal/-a:ne pozabite s katerim avtom je dosegel prve stopnicke
vec kot 100% se strinjam s tabo. Usoda je pac hotela tako, pa se tisti vikend ko je Senna umrl, dirkaci sploh niso hotli dirkat, ker so bile pnevmatike preslabe, vsi razen Schumija, tak da se lahko rece da je do naslova prisel dobesedno preko trupel...Je dober voznik ampak vprasajte se, kaj bi naredil ce bi bil v minardiju al pa arrowsu al pa 3.razrednem mostvu.Me zanima kaj bo kimmi pokazal drugo leto ko bo v ferrariju!!RoZleht napisal/-a:Kaj pa tale dejstva??? Ne bom prevajal kar je v anglescini pa to, ampak vseeno ...
pa kaj mi vi misli berete... sem mislil da sem jaz edini z takim misljenjem, ker vsi navijajo za schumija...da pa prides v F1 pa tak al tak moras bit dober voznik da te opazijo...pol pa moras imet samo sreco da dobis doro mostvo, ki te lahko pripelje do zmage in naslova..FastDay napisal/-a:tocno tako.....djsly napisal/-a:ne pozabite s katerim avtom je dosegel prve stopnicke![]()
hvala bogu da je sel...... zame je Kimi dosti boljsi sofer kot Sumi...in tudi to se bo pokazalo (ce nebo kaksen virus od Mece prnesu k Ferrariju)
Mislim kar je fer je fer sam to kar je pa delal Sumi in Ferrari to zame ni fer...v katerem koli pogledu bo zame ostal en bedak ki enostavno ni prenesel poraza .....hvala Renaultu da je prisel in razbil vladavino Ferrarija in Sumaherja...kar je bil tudi cilj.....saj je samo tako lahko se F1 zanimiva.
No tudi Alesic bo lahko zdaj bolj enakopraven in nebo tako ocitno navijal za enega tekmovalca....samo se tiste histericne izpade mu je treba iz glave zbit