oprema pri Cliotih

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

atermicno mam jaz na privilege, intervale lahko tud nastavljam, senzorja za dez pa ni pomoje?
fixxxer
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a fixxxer »

Aha. Thanx.

Kaj pa lucka v predalu pri sovozniku? Billabong jo ima, Extreme jo nima (ima pa zato klimo speljeno v predal, cesar pa Billabong nima). Kaj pa ostale verzije? Za mene zelo prirocna stvar :) .
Expect the unexpected
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

lucko imam, klime v predal pa ne...
fixxxer
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a fixxxer »

Hvala, jurre :smt043

Kaj pa ostali? Dynamique, Extreme II...majo lucko v predalu al klimo? Pa atermicno steklo pa intervale brisalcev?
Expect the unexpected
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Za Dynamique vem, da ma lucko, ker ga ma blackwolfcar ampak nima atermicnega stekla. Tut klimo ma (polavtomatsko :wink: ) Intervalov nima.
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

kaj pa intiale 8) a ma vso mozno opremo+usnje?se ga da sploh v slo dobit?
Slika Slika
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

scrat napisal/-a:Tega pa sploh ne poznam.
to je clio z max opremo!u sloveniji mislim da se ga sploh ne da dobit?kokr me spomin ne vara se je fastday nek zanimal(v eni temi) za takega iz tujine :wink:
Slika Slika
Pudl
Kraj: Velenje - Dražgoše

Odgovor Napisal/-a Pudl »

Moj je Dynamique dCi. Ima lucko v predalu, atermicno steklo ter avtomatsko klimo (mislim, da je to dvoje povezano). Ni pa klime v predalu ter senzorja za dez.
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

pery napisal/-a:
to je clio z max opremo!u sloveniji mislim da se ga sploh ne da dobit?kokr me spomin ne vara se je fastday nek zanimal(v eni temi) za takega iz tujine :wink:
ja ce bi ga dobil bi ga prec kupil v Novem mestu je eden letnik 99 1.6 16v
potem eden 2003 1.5 dci 82km in eden 2004 1.5 dci 100 km vinsko rdec...takega bi prec kupu...morm enkrat listk napisat ce proda.. :lol:

vsec mi je to ker ma Initiale vso opremo usnje,avtomcko klimo,ESP,in vso pripadajoco drobnarijo ki je nezasledis niti v RS.... :wink:
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

FastDay napisal/-a:
pery napisal/-a:
ja ce bi ga dobil bi ga prec kupil v Novem mestu je eden letnik 99 1.6 16v
potem eden 2003 1.5 dci 82km in eden 2004 1.5 dci 100 km vinsko rdec...takega bi prec kupu...morm enkrat listk napisat ce proda.. :lol:

vsec mi je to ker ma Initiale vso opremo usnje,avtomcko klimo,ESP,in vso pripadajoco drobnarijo ki je nezasledis niti v RS.... :wink:

Moj kolega ma Clio 1.5dCi 100 KS crne barve, prevozenih 45000 km v originalu (narejen v Franciji, kupljen v Slo). Oprema:

Lita platisca 15 col
Nove gume zimske+letne
Avtomatsko klimo
ABS
Sportni sedezi
Meglenke

cena: 2,3 MIO
Odgovori