Kaj pa lucka v predalu pri sovozniku? Billabong jo ima, Extreme jo nima (ima pa zato klimo speljeno v predal, cesar pa Billabong nima). Kaj pa ostale verzije? Za mene zelo prirocna stvar .
Moj je Dynamique dCi. Ima lucko v predalu, atermicno steklo ter avtomatsko klimo (mislim, da je to dvoje povezano). Ni pa klime v predalu ter senzorja za dez.
to je clio z max opremo!u sloveniji mislim da se ga sploh ne da dobit?kokr me spomin ne vara se je fastday nek zanimal(v eni temi) za takega iz tujine
ja ce bi ga dobil bi ga prec kupil v Novem mestu je eden letnik 99 1.6 16v
potem eden 2003 1.5 dci 82km in eden 2004 1.5 dci 100 km vinsko rdec...takega bi prec kupu...morm enkrat listk napisat ce proda..
vsec mi je to ker ma Initiale vso opremo usnje,avtomcko klimo,ESP,in vso pripadajoco drobnarijo ki je nezasledis niti v RS....
to je clio z max opremo!u sloveniji mislim da se ga sploh ne da dobit?kokr me spomin ne vara se je fastday nek zanimal(v eni temi) za takega iz tujine
ja ce bi ga dobil bi ga prec kupil v Novem mestu je eden letnik 99 1.6 16v
potem eden 2003 1.5 dci 82km in eden 2004 1.5 dci 100 km vinsko rdec...takega bi prec kupu...morm enkrat listk napisat ce proda..
vsec mi je to ker ma Initiale vso opremo usnje,avtomcko klimo,ESP,in vso pripadajoco drobnarijo ki je nezasledis niti v RS....
Moj kolega ma Clio 1.5dCi 100 KS crne barve, prevozenih 45000 km v originalu (narejen v Franciji, kupljen v Slo). Oprema:
Lita platisca 15 col
Nove gume zimske+letne
Avtomatsko klimo
ABS
Sportni sedezi
Meglenke