ponavad ce motor ful trese na enmu cilindru neki ni vredu.....lahko je tud sam svecka. Za zacetek probi en kabl za drugim iz sveck dol vzet....na tistmu cilindru k se nc ne zgodi je neki narobe.
lahk je pa lambda.
Men se je letos na morju zgodl to, ko sm przgal avto po parih dneh stanja, je motor zacel kr skakat, neki je tolkl k stomatr, obrati so bli fuul nizki (cca.250 obr.) pol je blo pa vredu....sumim kable, ampak se mi od takrat to ni vec zgodl, tko da....
@all: ena vzigalna tuljava fuc, druga v zadnjih zdihljajih. Zamenjane vse 4, 3 na garancijo (ker so kao v rizicni grupi), cetrto sem placal. Mi je pa ta okvara sesedla1 akumulator!. Strosek vseskupaj 30kSIT...
Men je tud scenic 1.5 dci 100km napisal na BC-ju check emissions, pa je sporocilce ene dva dni gorelo, pol pa ugasnilo. Zdej po ene dveh tednih se mi je pa spet napisal, pa se mi zdi mogoce mal cukne ko pocas pospesujem, drgac pa ni nic posebnga. A ma kdo kaksno idejo?
Avto je glih 14 dni ven iz garancije. A bi se to na servisu se spravlo pod garancijo, da mi to napako odpravjo?
Avto bil na servisu, zamenjal so dve ogrevalne svecke in spucal sobe = 125 EUR.
Sluzjo, k pr norcih, pa se garancije mi ni hotu priznat, ker je blo 14 dni cez...