menjava stevca v clio-tu
menjava stevca v clio-tu
zivjo, mam cliota serija 1 faza 3 1.2 masinca samo bi pa rad meu obratomer zrawn pa sm premisljevov ce bi dau od 1.4 notr pa ne znam prevezat pa ce se mogoc kdo spozna nate stvari da bi mi mal pomagu?
ja tud clioti 1.2 so mel obratomerje in nekaterim dela obratomer ce samo zamenjajo stevec (odvisno od instalacije ) ce ti obratomer nemrdne potem je potrebno pripeljat signalno zico iz spule (nahaja se pri motorju) na stevec (na konektor) original je potegnena iz racunalnika........
jst sem tako storil in mi dela je pa res da sem to delu pred 3 leti tako da nevem natancno na ker pin na konektorju mors priklopt tisto zico iz spule...
mas kasno sliko spule da vidmo kasno mas ker ti nimas vec motorja Energy... in so lahko stvari drugacne...
lp
jst sem tako storil in mi dela je pa res da sem to delu pred 3 leti tako da nevem natancno na ker pin na konektorju mors priklopt tisto zico iz spule...
mas kasno sliko spule da vidmo kasno mas ker ti nimas vec motorja Energy... in so lahko stvari drugacne...
lp
pube pa si nabavu ti pravi stevec? ker mas robo od sagema pa od veglie??? nemores jih kar tako menjat! za ole ti 100% nebo delu ker nimas senzorja na masini, delala ti bo sam lucka, za obratomer pa kaksnega elektricarja prasi
jaz sem pozabu kam sem priklopil da mi je delal
Passt der Hund noch drunter, muss die Karre runter!