menjava stevca v clio-tu

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
Tekno
Kraj: Kranj - Bohinj

menjava stevca v clio-tu

Odgovor Napisal/-a Tekno »

zivjo, mam cliota serija 1 faza 3 1.2 masinca samo bi pa rad meu obratomer zrawn pa sm premisljevov ce bi dau od 1.4 notr pa ne znam prevezat pa ce se mogoc kdo spozna nate stvari da bi mi mal pomagu?
Uporabniški avatar
jujy
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a jujy »

jaz sem haga zamenjal na 19tki k je bel isti stevc, prevezat ti ni treba nic, sam kups unga pa not vtakns in......obratomer ti ne dela!
zakaj? ker mors potegnt se en kabl nastevc, iz kot vem, sam kam ga mors pa vtaknt sm pa pozabu :(
Passt der Hund noch drunter, muss die Karre runter!
Uporabniški avatar
Tekno
Kraj: Kranj - Bohinj

Odgovor Napisal/-a Tekno »

sj jst sm ze dau stevc notr pa mi oratomer sploh ni mrdnu tist stevc za olje se pa tut ni premaknu!!! a je mogoce da pr 1.2 ne daje racunalnik vn te podatke? k jst mam drgac uno chip sceno cliota 1.2 be bop 96L. ja pa tut to sm premisljevov ja ce morm slucajn se kksne kable potegnt sam nwm kere!!
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

ja tud clioti 1.2 so mel obratomerje in nekaterim dela obratomer ce samo zamenjajo stevec (odvisno od instalacije ) ce ti obratomer nemrdne potem je potrebno pripeljat signalno zico iz spule (nahaja se pri motorju) na stevec (na konektor) original je potegnena iz racunalnika........
jst sem tako storil in mi dela je pa res da sem to delu pred 3 leti tako da nevem natancno na ker pin na konektorju mors priklopt tisto zico iz spule...
mas kasno sliko spule da vidmo kasno mas ker ti nimas vec motorja Energy... in so lahko stvari drugacne...
lp
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Mal poisci na foromu jst sem imel nekje kar precej obsirno napisano kako se instalira. Seveda pa ja po moje tudi odvisno kateri letnik klija mas.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
jujy
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a jujy »

pube pa si nabavu ti pravi stevec? ker mas robo od sagema pa od veglie??? nemores jih kar tako menjat! za ole ti 100% nebo delu ker nimas senzorja na masini, delala ti bo sam lucka, za obratomer pa kaksnega elektricarja prasi :) jaz sem pozabu kam sem priklopil da mi je delal
Passt der Hund noch drunter, muss die Karre runter!
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Obratomer mors povezat na akumulator + in - za dovod toka, zravn pa se na cinspulo (ne vem kako se rece pravilno slovensko zadevi). In potem deluje. Vsaj tko sm jst naredu k sm dal v katro (R4) obratomer.
Odgovori