Pozdravljeni!
Mene zanima kako je z vijaki za platisca. Na Meganu'06 imam original platisca iz lahke litine 16'' Kubera (Renault). Potrebujem za jeklena platisca(zimske gume) nove vijake z drugacno obliko glave??
Namrec zravn rezervnega kolesa, ki ima jekleno platisce je prilozen set 4ih vijakov..
p.s. gledamo na vsak tolar,ko se bliza zima, mora nekaj ostat se za zimske gume.. kajti pri Renault-u garnitura 16ih vijakov stane okoli 14k.
Lp
Vijaki za jekleno platisce
Vijaki za jekleno platisce
Zadnjič spremenil Solero, dne 28 Okt 2006, 09:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja saj to me skrbi ravno.. da je konus ki gre pol v steblo navoja drugacen.. Mogoce imajo ti za lita platisce se kak prirobek ali pa so malenkost daljsi..Bojci napisal/-a:najboljse da mas druge, navadne vijake, ker k litim felnam so ponavari vijaki prav za tisto felno in ne za druge. Pa se mogoce kot konusa je bi pasal.
Mislim, da navadni vijaki niso tak dragi.
Aja tista cena zgoraj 14k je verjetno za vijake za lita platisca
Pravkar sem prisel domov. Nabavo nove zimske gume ter vijake (300sit/kos) . Vijaki so nekoliko drugacni jap, predvsem krajsi ter vecji konus je ter brez prirobka.
Med gumami pa sem tehtal med Goodyear Ultra-Grip 7 in Michelin Alpin A3 in Dunlopom Winter Sport 3D. Cenovno sta Goodyear in Dunlop tu nekje niti 1000 ni razlike, Michelin pa kr krepko visja cena-zakaj mi ni jasno:S
Odlocil sem se za Dunlop Winter Sport 3D 205/55 - R16 (91H) = 27.000sit/kos
Med gumami pa sem tehtal med Goodyear Ultra-Grip 7 in Michelin Alpin A3 in Dunlopom Winter Sport 3D. Cenovno sta Goodyear in Dunlop tu nekje niti 1000 ni razlike, Michelin pa kr krepko visja cena-zakaj mi ni jasno:S
Odlocil sem se za Dunlop Winter Sport 3D 205/55 - R16 (91H) = 27.000sit/kos
Zadnjič spremenil Solero, dne 30 Okt 2006, 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.