to bi se cist strinju s tem..vseeno pa je kvalitetea goriv pri nas cist v podnu-od dizelskih do bencinskih..za primer se to, da nam je doma sesulo eno leto star gorilec, kurilno olje smo dal na analizo (naroceno pr petrolu), vzorci kurilnega olja pa so se "izgubili", kupl pa smo lah nou gorilec..sle so dize, pa neke sobe pa kaj vem kaj se..broker napisal/-a:Ne ga srat s takimi, ce ne veste cele zgodbe je boljse bit tiho,ker lahko tak vas prispevek cloveka odvrne od nakupa taksnega avta,ali celo od renoja, pa mogoce popolnoma neupraviceno,ker so dci-ji cist ql, in dokler je avto v garanciji se noben ne rabi bat da bo kej placal v taksnih primerih!...ce je pa kdo moral..pa naj se javi pa razlozi celo zgodbo...samo dvomim!
lp
Megane II 1.9dCi - zaribal !!

Ja ne saj razumem.. Ampak mam sam novega dCi-ja a vseeno ko slisis za te zadeve onemis... Kajti ni zlate pticke, da bi kar tako nekaj zastonj delila okoli. Pa v prilozeni knjizici, ki jo dobis zravn mas tocno opisane zadeve kaj steje pod garancijo kaj ne..
In ogromno jih je ze bilo in se jih bo, katerim za ta ali oni problem niso oz. nebodo priznali garancije.. Ne bit tako pametni. Ko ti avto kupis so vsi tako prijazni in sladki da bi se najraje stopili.. Ko pa nastopijo tezave, pa imajo vsi roke k sebi obrnjene..
In ogromno jih je ze bilo in se jih bo, katerim za ta ali oni problem niso oz. nebodo priznali garancije.. Ne bit tako pametni. Ko ti avto kupis so vsi tako prijazni in sladki da bi se najraje stopili.. Ko pa nastopijo tezave, pa imajo vsi roke k sebi obrnjene..
To je povsod...Solero napisal/-a:Ja ne saj razumem.. Ampak mam sam novega dCi-ja a vseeno ko slisis za te zadeve onemis... Kajti ni zlate pticke, da bi kar tako nekaj zastonj delila okoli. Pa v prilozeni knjizici, ki jo dobis zravn mas tocno opisane zadeve kaj steje pod garancijo kaj ne..
Res pa je da Renault ne bo dal kar nekaj zastonj oz. pod garancijo ce je krivec slaba nafta
Enigma motorsport
Vidim, da bodo doloceni med vami doktorirali iz delovanja dizelskih motorjev in kakovosti goriva. Pri dizelskih motorjih lahko zaradi "slabe" kvalitete goriva, zariba samo visokotlacna crpalka (posebej se pri dCi) zaradi nezadostnega mazanja, katero se vrsi z gorivom.
Da pa bi motor "zaribal" zaradi slabe nafte pa slisim prvic saj motor zariba samo zaradi slabega mazanja katero pa ni odvisno od kvalitete goriva.
Da pa bi motor "zaribal" zaradi slabe nafte pa slisim prvic saj motor zariba samo zaradi slabega mazanja katero pa ni odvisno od kvalitete goriva.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
...se sedaj ne vem ali govorimo o zaribanih batih ali zaribani crpalki????
...da se zamasi soba, ki vec ne zapira in "scije" po cilindru??!!...to bi sicer lahko bilo...
...ceprav moj oce vozi astro 1,7td...in v 10letih po prevozenih 300000 se ni nikoli gledal ce kaj scije......Tudi sam sem pri golfu 2 nisem nikoli v 12 letih gledal kake so sobe pa sem tocil vso nesnago od kurilnega olja naprej....
No res pa je, da so nove sobe narejene na 7 majhnih luknjic stara garda pa je imela samo eno veliko
.
...da se zamasi soba, ki vec ne zapira in "scije" po cilindru??!!...to bi sicer lahko bilo...
...ceprav moj oce vozi astro 1,7td...in v 10letih po prevozenih 300000 se ni nikoli gledal ce kaj scije......Tudi sam sem pri golfu 2 nisem nikoli v 12 letih gledal kake so sobe pa sem tocil vso nesnago od kurilnega olja naprej....
No res pa je, da so nove sobe narejene na 7 majhnih luknjic stara garda pa je imela samo eno veliko
.