MaTe0`s R5 (Update : Filter 50 :))

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Blond
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Blond »

pamecan napisal/-a: to mas pa cist res! js rabim za svoj zvocnik 2 porta ce ne lahk zvocnik crkne!
LP

eeee to pa ne vem ce bo drzalo. Ce je en port premera 15cm in dva 7cm bi moglo bit enako. Nisem preprican, da lahko unicis zvocnik zaradi tega.
Res pa je da so razilike v kvaliteti in glasnosti delovanja zvocnika

Jaz sem za tekmovanja imel na eni od kist 2 porta za tekmovanja. Za poslusanje pa sem mogo enega zapret, ker z 2 ni igralo nikak ;)
Crkno pa mi ni niti brez porta niti z 1,2 ali 3 porti razlicnih dimenzij v razlicnih skatlah.

res pa je, da je vse to odvisno od zvocnika in s kaksno mocjo se ga poganja.

Mateo... sem vido, da si me dodal na MSN ... vendar vceraj nisem utegnil.

Ko bos kaj kor kar klikni....

LP
Blond
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Blond napisal/-a: eeee to pa ne vem ce bo držalo. Ce je en port premera 15cm in dva 7cm bi moglo bit enako.
LP
Blond
ne drzi, ce je en port 15cm pa 30cm dolg, pol mors dat dva 15cm pa 60cm dolga! Da je enako.
Uporabniški avatar
Blond

no ja... kakorkoli.. sem ze malo pozabil teorijo.
Je najlazje vzet kak programcek in poskusit.

Je pa res, da se teorija in praksa vcasih ne podpirata. Sploh ne pri merjejih. Vcasih je prav zanimivo videt kaj se dogaja na db metru. Pri najmanjsih spremembah so lahko rezultati zeeelo razlicni.

Blond
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Hja kot sem napisal potrebe po se enem portu skoraj da ni. Ker kolko vem oz. bi blo logicno da ce bi pihalo iz enega porta res mocno bi mogo dat se enga. Tak pa pri tem ko ga imam piha manj. Je pa to drugace Polovica Aeroporta . Tak da ni to cist navadn BR :) V prihodnje morem zamenjat kable in varovalko. SE vedno imam navadne 10m2 katere sem polagal ko sem imel noter prvi bass ki je bil Jensen Bandbass 8" ;) Ni potreboval vec kot 10m2 . Zdaj pa vem da moremo in to cimprej dat noter 25m2 ali se vec.

Blond in mariborcani...veste mogoce kje kupiti najugodneje napajalni in minus kabel? Cince lahk pomojem kr obdrzim ker nimajo veze? ... Rabil bi pa za petko pomojem nih 6m bi blo dovolj :) pa 1m mase .
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Blond

a ne bi najraje pri Damirju ?

Sam sem vse tam kupoval, ker je vedno naredil dobro ceno. Ni vedno najcenejsi je pa vedno ugoden.

Seveda pa ne smes pozabit na kaksen nasvet in strokovno pomoc, kar pa vcasih odtehta tistega jurja, ki bi ga vcasih dal kaksnemu bigbangu, kjer pa prodajalci sploh ne vedo kaj prodajajo kaj sele, da bi ti svetovali.

moje razmisljanje skozi leta avtoakustike...
Uporabniški avatar
MaTe0

Pri explosnu majo 1500 20m2 35m2 majo pa za 2050. Morem se malo poklicat ker rabo bi ga pa kaksne 5 - 6m :) Samo je pa fajn da je dosti bolj siroki , greje se manj pa se izgube ni tako velike, pa se osebno bi si oddahnu ko bi ga lahk brezskrbi nateral :)
Uporabniški avatar
Blond

drugace pa poglej tele bigbange in podobne, za te komplete kablov.
Ti znajo bit ugodni, kar se pa kvalitete tice pa nebi vedel. morda so OK

Poglej se CIP TRADE tam na sokolski pred Merkur Kranj na studencih.

LP
Blond
Uporabniški avatar
MaTe0

kompletov nebom kupoval ker imam ze chinc kable.
Uporabniški avatar
Blond

boljse ;)

poklici na
CIP d.o.o.
Sokolska 44
Maribor
02/429-03-03
Uporabniški avatar
pamečan
Kraj: Pameče

Odgovor Napisal/-a pamečan »

Blond napisal/-a:
pamecan napisal/-a: to mas pa cist res! js rabim za svoj zvocnik 2 porta ce ne lahk zvocnik crkne!
LP

eeee to pa ne vem ce bo drzalo. Ce je en port premera 15cm in dva 7cm bi moglo bit enako. Nisem preprican, da lahko unicis zvocnik zaradi tega.
Res pa je da so razilike v kvaliteti in glasnosti delovanja zvocnika

Jaz sem za tekmovanja imel na eni od kist 2 porta za tekmovanja. Za poslusanje pa sem mogo enega zapret, ker z 2 ni igralo nikak ;)
Crkno pa mi ni niti brez porta niti z 1,2 ali 3 porti razlicnih dimenzij v razlicnih skatlah.

res pa je, da je vse to odvisno od zvocnika in s kaksno mocjo se ga poganja.

Mateo... sem vido, da si me dodal na MSN ... vendar vceraj nisem utegnil.

Ko bos kaj kor kar klikni....

LP
Blond

ja sam malo js mam zvocnik Ground Zero Nuclear ko ma 2000 RMS! pa pri obeh piha vn precej! ta zvocnik mora met bolj odprto kisto! kar se pa ostalih bol svoh zadev tice je pa en port kamot :wink:
Uporabniški avatar
pamečan
Kraj: Pameče

Odgovor Napisal/-a pamečan »

MaTe0 napisal/-a:kompletov nebom kupoval ker imam ze chinc kable.
pojdi u kako elektro trgovino pa kupi kabl za svas aparat! mi jih uporablamo za tekmovanja pa so legenda! :D so poceni in kvalitetni! gledano debelina : cena! tk js ti to priporocam!

LP
Uporabniški avatar
MaTe0

Ja tako :) Tud jaz bom vzel ta kabl :) Samo je malo manj zasciten :) Tapete sem vzel narazn tak da ju3 pride sprednji sistem :) Jupi :P hehe V sredo pa se dobima z bostnjanom pa mi da se stebricke iz poliestra ki jih je sam naredo za tw :)
Uporabniški avatar
đuro_Pb-g
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a đuro_Pb-g »

kolk si naredo stranice skatle za bass??(mere) :)
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

kabli za varjenje niso nic dost manj zascteni. imajo nekateri kar precej debelo plast izolacije.

Sam poisci kakksnega fajn mehkega, ker kitajski varilni kabli so precej trdi-ravno izolacija je pri njih tanjsa in bolj trda plastika.

Sicer pa ce bos kupoval debelejsega potem itak ni kitajskih niti na voljo :D (delam v firmi za varjenje) Jaz mam not 50mm2 pa je super.

Pa ne verjemi onim ki govorijo da ti varilni kabli smrdijo (no tisti tanjsega premera - china made ze, ti drugi pa ne). No mogoce njihove ja :lol:
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
MaTe0

Vzel sem 35mm ker bo pomojem za moje pojme dovolj. ce bo pa kdaj se potreba po kakem ojacevalcu pa bo druga pela :) Pomojem pa bom z akustiko z tem avtom zaklucil :) Po tamalem sparamo za novga :)
Odgovori