tuning box 1.5 dci

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
broker

tuning box 1.5 dci

Odgovor Napisal/-a broker »

Na bolhi se prodaja, za te renojcke dci 1.5 ,1.9, chip box,ki se pritakne na konektor na pumpi,..cena je okol 45000sit. Baje za 1.5DCI 80km ,dodA, tam 15-20konjev...
CENA JE UGODNA, SAMO ZANIMA ME CE IMA KDO KAJ IZKUSENJ S TO SKATLICO,KOLIKO JE TO RES EFEKTIVNO,MOC,PORABA,..?

HVALA.
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

to je nateg.

ce hoces povecanje moci se pozanimaj o chip tuningu

www.chiptuning.si
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
broker

Ja vem,da boljse tunirat z zamenjavo programa,,...samo veckrat menjam avto,pa mi bi bolj pasalo da lahko to uzemem vn pa dam v drugega,oz prodam.

Je kdo ze sprobal,to zadevo za 45000sit?
[email protected]
carinvent

Odgovor Napisal/-a carinvent »

broker napisal/-a:Ja vem,da boljse tunirat z zamenjavo programa,,...samo veckrat menjam avto,pa mi bi bolj pasalo da lahko to uzemem vn pa dam v drugega,oz prodam.

Je kdo ze sprobal,to zadevo za 45000sit?
bodi pozoren se na dejstvo, da tuning boxi, ki so primerni za cliota 1.5dci, lahko "pasejo" samo se na avte, ki imajo tudi Delphi crpalko, to pa je samo se Ford tdci !
Torej preneses lahko na kak drug 1.5dci motor ali pa na ford tdci 1.8 / 2.0 !
RAPID - Unleash the RAW power of your Diesel !
Uporabniški avatar
broker

ja to vem, to mi ni panike,teh avtov je full in zlahka tud prodas,..

Zanima me predvsem, ce ima kdo kaj izkusenj s to,ki je 45000sit,..ker pri rsr, avtoelektronika,je vsaj 2Xtoliko,.. Ali je ta za 45 res toliko slabsa?
[email protected]
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

broker napisal/-a:ja to vem, to mi ni panike,teh avtov je full in zlahka tud prodas,..

Zanima me predvsem, ce ima kdo kaj izkusenj s to,ki je 45000sit,..ker pri rsr, avtoelektronika,je vsaj 2Xtoliko,.. Ali je ta za 45 res toliko slabsa?
ti bi nekaj delal na masino kar sploh ne poznas :roll: kaj pa ce je pol kaj z masino narobe, si pomislo na to? pa kdo ti bo pol stal za tem boxom? pri vseh drugih ki si jih nastel pa majo reference in mnogo zadovolnih kupcev... dnar pa avto je pa tvoj, tak da se sam odloci :wink: priporocam pa ti rsr.
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone :)
Uporabniški avatar
broker

bojim se da je v ceni razlika,..nazadne je pa ista zadeva,..Rsr pa avtoelektronika,majo pomoje za ta t.box navito ceno,ker rajsi reprogramirajo in jim ostane vec dobicka,...za 5konjev se mi pa negre,..ce ima npr od rsr toliko vecji efekt.
[email protected]
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

broker napisal/-a:bojim se da je v ceni razlika,..nazadne je pa ista zadeva,..Rsr pa avtoelektronika,majo pomoje za ta t.box navito ceno,ker rajsi reprogramirajo in jim ostane vec dobicka,...za 5konjev se mi pa negre,..ce ima npr od rsr toliko vecji efekt.
sej kot sem ti ze povedal, samo ti ves kolko ti je vredna tvoja masina :). Efekt pa je neprimerno vecji pri vseh znanih SLO tunerjih, je pa to taka zadeva,da ce nisi ziher kaj delas je ne delaj :wink:
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone :)
Odgovori