tapiciranje police in podna

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
žabc
Kraj: Ljubljana

tapiciranje police in podna

Odgovor Napisal/-a žabc »

zdravo!

mene pa samo zanima ce kdo ve kje se kup ta "tepih" oz. ne vem kako se mu rece, k jes sm ga gledu u merkurju pa se mi zdi d se ne bi prilegu okol vogalou k je predebeu...

lp
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Mal bl razloz, k iz tega kr si napisu nc ne vem kwab rd :roll: Kaksn materjal (tapison, skaj, usnje,....), kaj bi rd naredu, sam preoblekel polico, al bi novo,...?
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
žabc

Odgovor Napisal/-a žabc »

ja iz istga materiala k je po avtu, to je pomoje tapison .... 8) 8)
lost1

Odgovor Napisal/-a lost1 »

Big bang , crna , siva, rdeca, modra... pa se pocen to.
mislm da je 140x70cm neki cez jurja.
....
Uporabniški avatar
BorisB
Kraj: Gorenska ( Lesce )

Odgovor Napisal/-a BorisB »

Zabc, amm dj k bos vedu ime materiala mi povej, pa se mere, pa ti bom probu zrihtat. Posl mi pm.
Bye
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

V Big Bangu se ne splaca! Prevec drago. Jaz kopujem v Talne Obloge Lino :) Pa mas kake barve ces pa se kaj ces pa se dosti bolj ugodno je kot v bigbengu
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Blond
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Blond »

Zakaj vsi stajerci kupujemo material za tapeciranje avtov in avtoakustike v LINOtu ? ker je najceneje, ker imajo zelo dobro izbiro pa se fuuul prijazni so.

;)

Blond
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Ti pa pojdi lepo v Astra Jama oz. Merkur zdej. Tm sm jest kupu, pa se mi zdi da ni predrago. :wink:
Enigma motorsport
mikias
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a mikias »

Zdravo.Mene zanima kater lepiu je najboljši za tapiciranje da dobr drži?
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Navadni neostik v piksni, take rumenkaste barve, pa ne sme bit čist tekoč, da ne gre čez blago, filc...
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

ziga upam da še nis nabavu. rgač Filc mengeš, najbolj pocen zadeva, pa navadn neostik v kantici al pa sprej lepil odvisn od tega kaj hočeš oblečt. Če tekaj zanima me klikn na msn al pa zs.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Obi, nism jst kupval filca :roll: samo napisal sem isto kot ti, neostik v kantici :)

Drgač pa ja, najbolš varjanta za kupovanje filca je ferma Filc, kot je rekel Obi, nikjer nimaš več izbire in poceni materiala kot tam.

LP
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Ziga00 napisal/-a:Obi, nism jst kupval filca :roll: samo napisal sem isto kot ti, neostik v kantici :)

Drgač pa ja, najbolš varjanta za kupovanje filca je ferma Filc, kot je rekel Obi, nikjer nimaš več izbire in poceni materiala kot tam.

LP
Pardon.

Žabc daj me pol na msn klikn pa se zmenmo hitrej kot pa tule poste napijamo. ziga sori k sm zamešu.
Štrom for wife, UPS for life.
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

obi napisal/-a:
Ziga00 napisal/-a:Obi, nism jst kupval filca :roll: samo napisal sem isto kot ti, neostik v kantici :)

LP
Pardon.

Žabc daj me pol na msn klikn pa se zmenmo hitrej kot pa tule poste napijamo. ziga sori k sm zamešu.
as ga ti mau preveč nagnu al kva? :lol: Dej poglej mal kdaj so bli posti napisani :lol:
mikias
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a mikias »

hvala za odg.tapicirov bom celo armaturo in tapete,notr pragove sedeze prtljažnik.. skratka use
Odgovori