Zivjo!
Sem nov clan tule in ne zamert ce nism uvrstil v pravo rubriko moje vprasanje ce ne pa prosim moderatorja da temo prestavi. Pise vse ki vpliva na lastnosti avta, torej zamenjam visokotonce boljse in glasnejse je spremenjena lastnost akustike(db)
Vglavnem, zanima me kako naj odprem pokrovcke na armaturki za visokotonce? V vrata sm ze dal 16 tke ter vse te pa nocem poskodovat kar tako pa ne gre "pajsnit" ven...
Gre se pa seveda za cliota letnik 2002 opreme dinamique..
za vse odgovore se vnaprej zahvaljujem.
Prvo kot prvo najbrz pase pod avto akustiko prej kot pa pod tuning.
Glede "pokrovckov" je pa tko. Simp k pasulj Primes ga, malo potisnes navzdol in zavrtis v smeri urinega kazalca(al pa kontra, bos videl). Potem ga pa vzames ven in to je to
Ce jih hoces zamenat bos pa mogu tiste konektorcke poscipat ker ma reno to neki superduper dober narjen. Sej bos vidu.
Pa problem je v tem da sm kupu rabljenga in ni blo not ne zvocnikov, ne radia, se visokotonce so vn pobral! sej sm ze ostalo vse namestil tako kot je treba razen tweetow, no hvala, ce pa se kaj nebom vedel pa bom vprasal.
Tokrat pod pravo temo
A je prikljucen kar na plastiko od armature mogoce? Ce je to to, potem je tam samo zataknjen, ker ma renault to narejeno zato da kabli ne visijo kar po luftu.
Ce je pa slucajno kam potegnjen, potem ti pa ne preostane drugega kot to da snames armaturko stran in pogledas(par vijakov pri vetrobranskem steklu in par pod letvicami na armaturi).
Najbrz bo ta prvo ker so kabli ze v fabrki potegnjeni po avtu...nekak tko da je vse plug and play
Eeeeee sm vidu ja, tko je zataknjen not ja Dobra fora, em bom odsipnu pa ceveljcke gor pa visokotonce not pa ima da spila
Se nekij.
Na eurokonektorju so prikloplene vse zice za zvocnike, zadaj pa ni kablov nikjer, bom moral vlect napeljavo za ovalce? ali se skrivajo kabli zadaj kje? lp jernej.
bestsoundever napisal/-a:Tej morem na evrokonektorju odrezat zeleni dve ter vijolicasti dve ? pa nanovo potegnit? zadaj morem malo bolje pogledati za kable, upam da so zadaj!
LP Jernej.
uf....zdej si me pa dobil. Najbrz so zeleni(brez in z crno crto) in vijolicasti(isto), vsaj tako je pri konektorju od pioneerja.
No eni majo kable potegnene samo do prvega konektorja, ki se skriva v pragu (v tisti plastiki pri sovoznikovih nogah cist na zacetku je en razdelilni konektor ......od tam lahko vleces naprej kable ce jih ni odzadaj ... tam kjer je plac za zvocnike...vrata ) seveda mors bit mal stromarja in prej omsko preizkust kabel.....da nebi slucajno na brisalec prikljucu zvocnik ker tam je malo vec kablov