Okno se odpira po 5cm .....! Megane II
Okno se odpira po 5cm .....! Megane II
Jah...
Danes je dan polno problemov! Prej sem montilral sportni filter! In sem moral odklopiti akumolator! Jaz lepo odklopim dam gor sportni filter.... dam nazaj akumulator! Se potem peljem in hocem okno odpreti cist! In se odpre za 5cm in zaustavi in spet dam da se okno odpre in se za 5cm.... tak ce hocem okno odpreti moram 10x pritisnati da se okno cist odpre! A kdo ve kaj je problem tukaj?
P.S
Vsa okna tako nagajajo!
Danes je dan polno problemov! Prej sem montilral sportni filter! In sem moral odklopiti akumolator! Jaz lepo odklopim dam gor sportni filter.... dam nazaj akumulator! Se potem peljem in hocem okno odpreti cist! In se odpre za 5cm in zaustavi in spet dam da se okno odpre in se za 5cm.... tak ce hocem okno odpreti moram 10x pritisnati da se okno cist odpre! A kdo ve kaj je problem tukaj?
P.S
Vsa okna tako nagajajo!
Ja sem probal in deluje! Res hvala ti! Zdj enkrat bom prisel na srecanje pa ti dam za pir!!!! Ne pozabi tega...vojko1962 napisal/-a:Ja ker si odklopil akumulator,so okna izgubila spomin.Vsako posebel bos moral odpreti do konca rocno po 5 cm do konca in nazaj,potem pa bo spet delala avtomatika.Vcasih je treba kaksno okno rocno odpreti tudi dvakrat,da avtomatika spet deluje.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Re: Okno se odpira po 5cm .....! Megane II
Problem je cist enostaven!! To se ti bo vsakic zgodilo ko bos odklopil akumulator...scythe napisal/-a:Jah...
P.S
Vsa okna tako nagajajo!
Obe tipki pritisni gor in jih zadrzi 5 sec, da se zadeva nastavi!!!Lahko tako zadrzis po dve tipki na enkrat, vse pa lahko nastavis na voznikovih vratih , ce ti se zdaj ne bo ratalo me kontaktiraj na PM..
RS-sport