Okno se odpira po 5cm .....! Megane II

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
scythe

Okno se odpira po 5cm .....! Megane II

Odgovor Napisal/-a scythe »

Jah...

Danes je dan polno problemov! Prej sem montilral sportni filter! In sem moral odklopiti akumolator! Jaz lepo odklopim dam gor sportni filter.... dam nazaj akumulator! Se potem peljem in hocem okno odpreti cist! In se odpre za 5cm in zaustavi in spet dam da se okno odpre in se za 5cm.... tak ce hocem okno odpreti moram 10x pritisnati da se okno cist odpre! A kdo ve kaj je problem tukaj?

P.S

Vsa okna tako nagajajo!
Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

Ja ker si odklopil akumulator,so okna izgubila spomin.Vsako posebel bos moral odpreti do konca rocno po 5 cm do konca in nazaj,potem pa bo spet delala avtomatika.Vcasih je treba kaksno okno rocno odpreti tudi dvakrat,da avtomatika spet deluje.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Uporabniški avatar
scythe

Da odprem vsako okno do konca tako? do konca pa pol nazaj gor ane? Ce pa ne dela pa ponovim ane? Kaj ce pa nebo vsejen delalo?
Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

Bo delalo brez skrbi,sam sem to danes delal na laguni ll in deluje
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Uporabniški avatar
scythe

vojko1962 napisal/-a:Ja ker si odklopil akumulator,so okna izgubila spomin.Vsako posebel bos moral odpreti do konca rocno po 5 cm do konca in nazaj,potem pa bo spet delala avtomatika.Vcasih je treba kaksno okno rocno odpreti tudi dvakrat,da avtomatika spet deluje.
Ja sem probal in deluje! Res hvala ti! Zdj enkrat bom prisel na srecanje pa ti dam za pir!!!! Ne pozabi tega...
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Srecanje imamo v soboto na dolenjskem. Pravo klubsko srecanje :) Pa pira bo za vse dost 8)

Poglej pod srecanja in se nam pridruzi :wink:
Uporabniški avatar
scythe

ho ho ho.....to soboto se nemorem ...morm se dati nekaj avto popraviti....so mi hoteli vlomoti v bencinski tank :? moram dobiti nova vrata pa mehanizem.... :mad:
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Re: Okno se odpira po 5cm .....! Megane II

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

scythe napisal/-a:Jah...

Danes je dan polno problemov! Prej sem montilral sportni filter! In sem moral odklopiti akumolator! Jaz lepo odklopim dam gor sportni filter.... dam nazaj akumulator! Se potem peljem in hocem okno odpreti cist! In se odpre za 5cm in zaustavi in spet dam da se okno odpre in se za 5cm.... tak ce hocem okno odpreti moram 10x pritisnati da se okno cist odpre! A kdo ve kaj je problem tukaj?

P.S

Vsa okna tako nagajajo!
Problem je cist enostaven!! To se ti bo vsakic zgodilo ko bos odklopil akumulator...
Obe tipki pritisni gor in jih zadrzi 5 sec, da se zadeva nastavi!!!Lahko tako zadrzis po dve tipki na enkrat, vse pa lahko nastavis na voznikovih vratih , ce ti se zdaj ne bo ratalo me kontaktiraj na PM..
RS-sport
zupi13
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a zupi13 »

mora ratat! a.com
Odgovori