samojura napisal/-a:bil vceraj v A3Mu za papire, pa je reko, da kao ne rabis papirov za samo filter, pol sn mu pa reko, da na LPP zahtevajo, pa je zacel, da majo zdaj naroceno robo, ki pride cez 1 tedn in dobijo TUV zraven in da naj te pridem bomo vidli kaj bo, ce me spet ni nategno
@birk hvala se 1Ă— za trud, pa vseeno mas v dobrem
Ja jest sem tud klical v A3M da rabim TUV za filter za R megana pa so mi rekli da se ga ne da homologirat Ja zakaj jih pa pol prodajajo
se en krat povem, jaz sem ga dal homologirat, da mi nebi taplavi tezili, ker je sprememba na vozilu (zvok), samo na LPPju nisem rabil papirjev, sem jih imel zraven in mi jih sploh ni pogledal in tudi haube mu nisem odpiral!!!
vsak se pa naj sam odloci kaj bo naredil
Ja menda lahko pogledajo pod pokrov sa nevem ce so usposobljeni za to. Dvomim. A ima kdo papirje ca cliota 1.4 6v let 2001 stari model. Bi bil prov hvalezen ce bi mi kdo zrihtal
BoneS napisal/-a:to je najmanj kaj lah kasiras..so ze sle tut tablce
kolikokrat pa se vam je zgodilo da je policaj gledal pod pokrov motorja
ali je sumil da imate filter, ali je pac preprosto hotel videti motorni prostor
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
problem je tako ali tako samo takrat, ko se policaj zapici vate, ker si se mu morda zdel prehiter, pa te ni ujel na radar ali pa mu glas, mogoce barva avta ni vsec... in v takih primerih je hitro filter na tapeti.