1. Porsche Cayman S
2. Renaultsport Clio 197
3. Lamborghini Gallardo
4. Mazda MX-5 2.0
5. Audi RS4 Saloon
6. BMW 335Ci
7. Porsche 911 Turbo
8. Ford Focus ST-2
9. Volkswagen Golf GTI
10. Caterham CSR 260 Superlight
12. Mini Cooper S Works GP
17. Brooke 260 Double R
18. BMW M Coupe
19. Mercedes CLK63 AMG
20. Alfa Romeo Brera 3.2 Q4
Lap times
1. Caterham CSR 260--------------- 1:33.34 secs
Ma ne gre se za to v kaj verjamem, ampak preposto mi je Clio VELIK bolj vsec kot en grd golf...nevem zakaj je tko ampak Clio mi je totaln strup, ce je pa se na pisti hitrejsi pa se tolk bols....sej golf ma tud svoje care, sam ni mi pa to to, ce me razumete
Niti ne. Zakaj. Sam pokazal je case razlicnih avtomobilov na stezi.
Pac na tej je clio hitrejsi recimo od GTIja. Ker je vse tud odvisno od specifike proge. Lahko da je ta bolj zaprta in bolj lezi Cliu
Da je prlimal case avtomobilov je ql, sam provocirat pa res ni treba. Tudi meni je RS hud strup, sam... Ehh sej je brez veze ker se bo spet vse ponovilo
Pocasi bo prisel ven 207GTI z 1.6T motorjem s 175 konji. Glede na GT izvedenko, ki je nedavno prisla na trg, bo ocitno kar huda konkurenca. Handling in lega sta baje odlicna. Dolocenemu segmentu bo "turbaski" nacin voznje najbrz precej bolj ustrezal kot pa pri cliu, ki ga je treba posteno ozemati v rdece polje, da da od sebe tisti kar obljublja.
Pac na tej je clio hitrejsi recimo od GTIja. Ker je vse tud odvisno od specifike proge. Lahko da je ta bolj zaprta in bolj lezi Cliu
Da je prlimal case avtomobilov je ql, sam provocirat pa res ni treba. Tudi meni je RS hud strup, sam... Ehh sej je brez veze ker se bo spet vse ponovilo
AWAKE dont mind him
ma ja ne, on ze ve se dobro da ga ma doma slucajno oz. vsej kaj podobnega vozi vsak dan
killah bee napisal/-a:
AWAKE dont mind him
ma ja ne, on ze ve se dobro da ga ma doma slucajno oz. vsej kaj podobnega vozi vsak dan
Tadej napisal/-a:
AWAKE dont mind him
tko kot ti k si dedek vsevedek
ti pa bik na kubik si zaj srecn, bos dobo liziko ja