Masina ne funkcionira glih najbols (Clio 1.4RT)

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
sajko
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a sajko »

Duli napisal/-a:Potem gre pa raje druga masina not, bo 10x ceneje prislo. :)
Pa mas kak pregled nad servisi te druge masine? Ce pogledas niti ni tolk drago tistih 70k dat, pa mas pol mir za kar nekej kilometrov (jermena 5 let oz. 90k km al neki tazga, ostalo pa sam redni servisi). Ker, jermena bodo tut pri tadrugi verjetno kmal prsla na vrsto, ce jih niste ze dolg menjal.

Ce prodas tadrugo pa mal dodas mas eno cist fajno masinco.
Renault Megane
#renault-klub.si @ ircNet ( irc://irc.arnes.si/#renault-klub.si )
Tom000
Kraj: Šentjur pri Celju

Odgovor Napisal/-a Tom000 »

oboje zgleda da je priblizni enak strosek, ampak ce bos dal tega popravljat bos potem skoraj 100% da bo avto brez problema "zivel", ce pa zamenjas motor, pa pridejo zraven se kaksna druga popravila pa tudi menjava jermena in vse kar spada zraven....jaz sem dal menjat motor in "se ugotavljam" ali je vse ok...
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

Za tisto masino vem, da je bila redno vzdrzevana, pa tudi menjava vodne pumpe in jermena je bila opravljena pred 40.000 km, oziroma malo manj. Tudi, ko sem uporablaj drug avto, v katerem je ta masina, je delala brez problema, na 10.000km ni spila prav nic olja, tako da po mojem je dobro ohranjena. Je pa ta avto, iz katerega bi premenjal masino, imel prej kolega, za katerega vem, da je zanj dobro skrbel, pravtako pred njim ga je imel pa se njegov kolega, ki pa je tudi dobro skrbel zanj. Tako da sem preprican, da je tista masina dobro ohranjena, boljsa od te, ki jo uporabljam trenutno (no, zdaj je itak ne, ker je krepnila).
Odgovori