F1 se zacenja
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Zakaj bi ga pogresali?MaTe0 napisal/-a:Ne vem kaj mate tolko proti sumijuKo bo odsel ga boste pa pogresali ko bo formula 1 postala nezanimiva
Zdaj vsaj se gledamo formulo ko mamo kaj za gledat ceprav ze zdaj so nekatere dirke zlo nezanimive. Vcasih ko ni blo tolko elektronike smo cakali do zadnjega kroga da nebo se pr ferrariju kaj skadilo
Jaz bom sumija pogresal , ker je bil zame legenda v formuli ena pa tud vem da je vcasih naredil kako pizdarijo ker si je pac prevec zelel tistega naslova. Pa jebi ga. Najbolj me moti to da govorite eni da so mu vse drugi pomagali, a jebi ga ce bi blo tak potem je to glih tak kot da on nebi znal vozit formule ena
No nebom vec bluzil. Zame bo sumi vedno legenda, tak kot so bli senna in podobni starejsi.
mislim da si letos zasluzi naslov ker je nekaj pokazal, kaj pa bo pa bomo videli. Za naslednjo sezono , pa morem se dobro premislit za koga navijat
Leku noc
Jaz osebno ne gledam F1, zaradi Sumija...
No money, no funny...
Jajaja, dejte mu privoscit da se poslovi tako kot se to spodobi!!!!
Jst privoscim da konca z naslovom in da bo mir na svetu!!!
Sumi je biu , je in ostaja #1 v svetu F1 ( boljsi od njega je biu samo Senna, ampak on je legenda, rest in peace, pa ga imamo v spominu), Sumi pa se dirka!!!!!!!
torej, uzivajmo v dveh dirkah k se ostaneta!
@ Markomark; napacno razmisljanje! no vsi si nismo enaki!
Jst pac ne gledam F1 na POPu k je Alisic!
Jst privoscim da konca z naslovom in da bo mir na svetu!!!
Sumi je biu , je in ostaja #1 v svetu F1 ( boljsi od njega je biu samo Senna, ampak on je legenda, rest in peace, pa ga imamo v spominu), Sumi pa se dirka!!!!!!!
torej, uzivajmo v dveh dirkah k se ostaneta!
@ Markomark; napacno razmisljanje! no vsi si nismo enaki!
Jst pac ne gledam F1 na POPu k je Alisic!
-
bluerunner
Renault bo vseeno prvak nc skrbet fantje...
Fisiko je slabsi voznik pa je meu sumi ogromno dela z njim-sredi dirke ga sploh ni mogel prehiteti-tuki se je videl napredek v nasem avtu..
Drugac mi je pa v veselje,da se vsaj v necem strinjamo-Alisic je en bedak..
Fisiko je slabsi voznik pa je meu sumi ogromno dela z njim-sredi dirke ga sploh ni mogel prehiteti-tuki se je videl napredek v nasem avtu..
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Fisiko ni slabsi voznik, samo slabsi dirkacbluerunner napisal/-a:Renault bo vseeno prvak nc skrbet fantje...![]()
Enigma motorsport
-
etore
-
bluerunner