Kolega, brez zamere ampak jaz ne zastopim tegale tvojega prtljaznika ... Nekako se mi ne zdi funkcionalen. Zakaj si delal te prekate ob straneh? So to predali? Sem mislil da bos ojacevalec skril notri ... Pa tista dila na podnu je tudi odvec, se ti ne zdi? Razen ce bo kmalu celi gepek postal ena velika skatla za wooja !?
Zakaj prekati? Ja ker so to predalcki In so zelo funkcijonalni. Zadaj imam vse kar potrebujem v avtu. Od trikotnika, prve pomoci , zarnice... In bistvo je da se mi to vse ne vozi po kuferamu. To imam samo v desnem. Ojacevalec in postavitev je cisto vseeno kam in kako. Zdaj sem ga pac dal zaenkrat tja ker pac je blo to na hitro. Predvsem pa me je mucil izgled kako je blo prej kako je pa zdaj To pa mores priznat da je dosti bolje
MaTe0 napisal/-a:Zakaj prekati? Ja ker so to predalcki In so zelo funkcijonalni. Zadaj imam vse kar potrebujem v avtu. Od trikotnika, prve pomoci , zarnice... In bistvo je da se mi to vse ne vozi po kuferamu. To imam samo v desnem. Ojacevalec in postavitev je cisto vseeno kam in kako. Zdaj sem ga pac dal zaenkrat tja ker pac je blo to na hitro. Predvsem pa me je mucil izgled kako je blo prej kako je pa zdaj To pa mores priznat da je dosti bolje
Kaj pa vem, ocitno je odvisno od okusa ... Meni recimo so vsec prav vsi goli kosi pleha v avtu. Posebno zlosceni ! Tako da mi pac ni toliko lesa zadaj ... Pravim ti samo, da ce si ze delal bi lahko se ojacevalec kam pospravil. Glede premetavanja stvari, bi pa sam raje napel kako mrezo po podnu, ki bi take stvari drzala. Kaj pa ti pomaga prazen gepek ...
Neki novga z moje strani Dolgo pricakovani beli sprednji smerniki ... hvala urosr da je bil tolk potrpezljiv z nasim narocim prek e-baya Lepse slike pa ko bo nehalo dezevat