sem ze videl eno rdeco z mariborsko registracijo, pa je ista kot moja...samo bolj se sveti
se ena nevsecnost
spet je luknjo storila ena od cevi za zrak
ze od petka je nekam prevec naglas pihalo spredaj, samo sem mislil da se je filter snel, ker so stevci kazali da je vse vredi....no denes luknja ze tako velika da boosta ni dovolj in avto ne gre nikamor
buuuuuuu
zdaj moram biti Macgyver in nekaj zacarati iz treh banan in levega cevlja
nova je jasno predraga
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
zalepi gor termo-skrcljivo cev gor. Po moznosti tako, ki ima na notranji plasti lepilni namaz ze gor, ki zadihta zadevo.
V mislih imam Raychem spojko, ki se uporablja za spajanje energetskih kablov....ne vem, ce veste, kak zgleda zadeva. Dihta ziher, ker vem, da ce dobro naredis, so vodotesne.
Shusuglao napisal/-a:sicer imam drug plan
vkljucuje gumasto(silikonsko?) reducirko iz cca 60mm na 50mm....samo ne vem kje naj jo dobim?
in inox cevi
tole je pomoje najboljsa varjanta.. ..v MDM nabavis inox kolena in cevi (60mm koleno pride cca 1,2k), vse narezes na prave dolzine, neses enemu mojstru, da ti se zavari (TIG), gumjaste cevi dobis pa v Astra Chemo (oz sedaj Merkur).. ..ne vem tocno kako se rece tem cevem, ampak vem, da jih kr nekaj ljudi uporablja (npr. sunshiner na svoji Nissan S14)...
...sicer je to drazja varjanta, kot popravilo sedanjih cevi, ampak dolgorocno je pa to sigurno najboljsa varjanta (enkrat naredis in nimas vec problemov s cevmi)!!!
stojim na kriziscu in cakam da gre promet mimo, pa se nekaj privlece mimo stevcev....pajcevina, si mislim in pogledam kje da je
pa se izkaze da ni pajcevina ampak da se kadi iz volana
sem ze mislil da sem kaj cudnega pojedel pa gledam debelo in se res kadi, cedalje bolj
nahitro obtozim krivde stikalo za luci ga ugasnem in cez cas se res neha kaditi....doma sem se pol ure gledal ce se res iz stikala kadi pa ni spustil niti najmanjsega dimnega signala
vseeno dober izgovor za nakup novega
stikalce imajo v a-netu
sexy
prej:
potem:
nimavezesstikalom
180k km sem pridelal
juhej
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC