Ja zarnice sem sam zamenjal. Sem ze par krat menjal in zdaj ze obe v 5 min zamenjam. Nimam vec fejk ksenon not ker so prevec crkovale. Zdaj mam osram silverstar. Kaksne zarnice bos ti not dal?
obby napisal/-a:Ja zarnice sem sam zamenjal. Sem ze par krat menjal in zdaj ze obe v 5 min zamenjam. Nimam vec fejk ksenon not ker so prevec crkovale. Zdaj mam osram silverstar. Kaksne zarnice bos ti not dal?
obby napisal/-a:Ja zarnice sem sam zamenjal. Sem ze par krat menjal in zdaj ze obe v 5 min zamenjam. Nimam vec fejk ksenon not ker so prevec crkovale. Zdaj mam osram silverstar. Kaksne zarnice bos ti not dal?
Na tisti strani, ko je akumulator vzami plastiko, ki ga pokriva dol. Potem lazje prides do zarnice. Mores imeti mal tanse roke, da prides do zarnic. Saj ce se potrudis bo slo. Ni tako komplicirano. Predno bos zarnico vzel ven poglej kako sedi v sediscu, da bos lahko novo ze prej tako prijel in jo samo not vstavil. Spredaj skozi fokus glej da bos lepo zarnico not dal. Da ne bo krivo. Sponka, ki drzi zarnico na eni strani pritisnes naprej in vstran. da spusti. Mas v knjigi vse narisano in opisano. Upam da ti bo slo.
obby napisal/-a:Na tisti strani, ko je akumulator vzami plastiko, ki ga pokriva dol. Potem lazje prides do zarnice. Mores imeti mal tanse roke, da prides do zarnic. Saj ce se potrudis bo slo. Ni tako komplicirano. Predno bos zarnico vzel ven poglej kako sedi v sediscu, da bos lahko novo ze prej tako prijel in jo samo not vstavil. Spredaj skozi fokus glej da bos lepo zarnico not dal. Da ne bo krivo. Sponka, ki drzi zarnico na eni strani pritisnes naprej in vstran. da spusti. Mas v knjigi vse narisano in opisano. Upam da ti bo slo.
Hvala. Sm mislu, da zaromet ven vzames.
Pri modusu sem moral odstraniti skor pol avta...