A se da to stikalo raztavit in to zarnico zamnjat????
zarnica na stikalu za sipe ne dela
zarnica na stikalu za sipe ne dela
Vceraj ko sem se peljal ponoc domov sem ugotovil da zarnica na stikalu za sipe ne dela.
OPERACIJA USPELA PACIENT RESEN
OPIS POSTOPKA
faza 1
najprej sem vzel dol pokrov od zvocnikov in odklopil kable.Nato sem odhaklal dva zatic in stikalo dal na eni strani malo vn in nato se enak postopek na drugi starni.
ko je stvar odhaklana jo preprosto porines navzgor in stikalo je zunaj
faza 2
nato sem vzel en sravnfiger in na eni starni losal zatic ki je drzal pokrov stikala in tako se 2,3,4-ga....
Sledi odstranitev stikala po istem postopku.
Nato zagledas oranzen knof ki ga lahko dobis vn samo z zvito l sponko.Pocasi ga navsaki starni vzdigujes in vodila.
In koncno prides do zarnice kije pod oranznim pokrovckom. + in - odvijes jo das vn in zamenjas.Je pa obicna zarnica na nitko 1.2 v 12W.
Najboljse jo je zamenjat z ledico k er bo dlje cajta mir
.
faza 3
po obratnem vrstnem redu sestavis zadevo nazaj skup.
V prihodnje bom verjetno vso zadevo zamenjal z barvnimi lediodami...
OPIS POSTOPKA
faza 1
najprej sem vzel dol pokrov od zvocnikov in odklopil kable.Nato sem odhaklal dva zatic in stikalo dal na eni strani malo vn in nato se enak postopek na drugi starni.
ko je stvar odhaklana jo preprosto porines navzgor in stikalo je zunaj
faza 2
nato sem vzel en sravnfiger in na eni starni losal zatic ki je drzal pokrov stikala in tako se 2,3,4-ga....
Sledi odstranitev stikala po istem postopku.
Nato zagledas oranzen knof ki ga lahko dobis vn samo z zvito l sponko.Pocasi ga navsaki starni vzdigujes in vodila.
In koncno prides do zarnice kije pod oranznim pokrovckom. + in - odvijes jo das vn in zamenjas.Je pa obicna zarnica na nitko 1.2 v 12W.
Najboljse jo je zamenjat z ledico k er bo dlje cajta mir
faza 3
po obratnem vrstnem redu sestavis zadevo nazaj skup.
V prihodnje bom verjetno vso zadevo zamenjal z barvnimi lediodami...