pocaki kako akcijo-tale cena 2.7 mio je kr mal zasoljena (za star model)-jst sm mojga dubu v akciji ko je bil celski sejem za 400k cenej..Ja lep je tale clio Smem vprasat kolk je kaj cena tega cliota? Studiram tudi sam o menjavi
Moj Clio Storia Sport 1.5 dci
d_leonit napisal/-a:sal3 napisal/-a:65KM clia se da brez problema cipat na +80KM... sosed ga ma in ni nobenga problema.... sam tole je cist oFF topic btw![]()
Drugac pa je clio zelo lep
Vendar 2006 letniki niso vec 65KM ampak 70KM in se jih ne da cipat, ker so nazalost spremenili racunalnike.
Men je kolega reku, da se ga da chipat, ker smo se ze menl da bi skupi sli, pa mi ni zlaufal z dnarjem. Zdej pa res ne vem vec al se da al ne
Petrca
vgradis intercoler od 82 konskega pa zihr kasnega konjica pridobisd_leonit napisal/-a:sal3 napisal/-a:65KM clia se da brez problema cipat na +80KM... sosed ga ma in ni nobenga problema.... sam tole je cist oFF topic btw![]()
Drugac pa je clio zelo lep
Vendar 2006 letniki niso vec 65KM ampak 70KM in se jih ne da cipat, ker so nazalost spremenili racunalnike.
Drgac pa lusen avto sam mal me jezi ker so nekaj opreme vn pobral a prodajajo ga za isto ceno kot prej recimo 1.5 dci 65km Extreme....pa nima el. speglov,pa prikazovalnika zunanje temp.... noja ma pa feltne serisko
No ja, sej bo bols.
Aja glede cene pa tk: zdej so jih res znizal, sam jst sm ga kupla februarja in je bla zato taka cena. Pol so ga pa ze aprila al maja spustil za par sto jurckov
Pa ce ma kdo kak predlog za felge se priporocam
Lep pozdrav!
Petrca
jest sm za 2.7 mio dobil 1.6 16v, 15 col felge, gume continental 185/55 R15, pa mp3 avtoradio dodatno, poleg vse mozne extreme opreme (avt. klima, senzor za dez, meglenke, prikazovalnik temperature, el pomik stekel in ogledal, variabilni servo volan, ...) bil je pa to 17.6.2005vorteks napisal/-a:pocaki kako akcijo-tale cena 2.7 mio je kr mal zasoljena (za star model)-jst sm mojga dubu v akciji ko je bil celski sejem za 400k cenej..Ja lep je tale clio Smem vprasat kolk je kaj cena tega cliota? Studiram tudi sam o menjavi
ce spravis 18 col na tega cliota bi bila verjetno edina v sloveniji. guma ki jo isces je 215/35 R18. Se pa verjetno ne bi mogla izogniti sirjenju blatnikov, ker bi po vsej verjetnosti drajsalo. Avto bi postal nepremicnina, zaradi presibkega motorja

samo poglej kako smesno majhni diski izpadejo
Za moje pojme mas 16 col feltne cisto dovolj (gume 195/45 R16), pa eno konkretnejse znizanje (60 - 40 ali kaj podobnega) in si zmagala z izgled/performance.
Seveda pa ce ti izgled vec pomeni od tega koliko bencina porabis in kako hiter je tvoj avto, potem pa go for it
?†it ... spet mam prav!
jest sm za 2.7 mio dobil 1.6 16v, 15 col felge, gume continental 185/55 R15, pa mp3 avtoradio dodatno, poleg vse mozne extreme opreme (avt. klima, senzor za dez, meglenke, prikazovalnik temperature, el pomik stekel in ogledal, variabilni servo volan, ...) bil je pa to 17.6.2005
ce spravis 18 col na tega cliota bi bila verjetno edina v sloveniji. guma ki jo isces je 215/35 R18. Se pa verjetno ne bi mogla izogniti sirjenju blatnikov, ker bi po vsej verjetnosti drajsalo. Avto bi postal nepremicnina, zaradi presibkega motorja

Za moje pojme mas 16 col feltne cisto dovolj (gume 195/45 R16), pa eno konkretnejse znizanje (60 - 40 ali kaj podobnega) in si zmagala z izgled/performance.
Seveda pa ce ti izgled vec pomeni od tega koliko bencina porabis in kako hiter je tvoj avto, potem pa go for it
[/quote]
Svaka ti cast
Dobr si ti to kupu! Sej 18 niti slucajn nism misla gor dat
, ker bi blo tocn tak ko si napisu. Sam felge so mi one full vsec pa so sam te dimenzije. Drgac pa hvala za podatke.
Lp

Svaka ti cast
Lp
Petrca
-
Gost
potem pa kupi 17 col pa dej gor 205/40 R17 gumo. Poceni guma pride. Kupis jih na www.gume-direkt.com, zmontiras pri vulkanizerju in to je to.Petrca napisal/-a: Svaka ti castDobr si ti to kupu! Sej 18 niti slucajn nism misla gor dat
, ker bi blo tocn tak ko si napisu. Sam felge so mi one full vsec pa so sam te dimenzije. Drgac pa hvala za podatke.
Lp
Pazit moras, da bo ET feltne nekje med 35 in 40 in da je razmak med vijaki 4x100 (torej 4je vijaki, diagonala je 10 cm)
?†it ... spet mam prav!
Eno vprasanje mam za vse vas! Rada bi si dala prestrihat kluke na vratih pa letvice, tam ko pise dci. Zdej so crne, pol pa bi ble v isti barvi kot avto. Ko sm sla vprasat kulk bi me to kostal, so mi rekl da cca 25-30 jurckov. Men se to zdi mal velik, ka pa vam??? In pa a se mi splaca???
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Petrca
jah to tud odvisno kje barvas ane.ce bos ksnga "susmarja" najdla ti bo tud za cenej naredu...zdej je vprasanje kako se ti splaca,neprimerno leps je zihr,ni pa zastonjPetrca napisal/-a:Eno vprasanje mam za vse vas! Rada bi si dala prestrihat kluke na vratih pa letvice, tam ko pise dci. Zdej so crne, pol pa bi ble v isti barvi kot avto. Ko sm sla vprasat kulk bi me to kostal, so mi rekl da cca 25-30 jurckov. Men se to zdi mal velik, ka pa vam??? In pa a se mi splaca???![]()
Lep pozdrav