Moja gozdna nesreca
-
Gost
No, dones sem se zopet po dolgem casu malo oglasil na vasem forumu in moram reci, da mate dober forum.
Danes sem postal zadovoljen kupec:
Hyundai Atos-a:

No nocem delati reklame, samo sem zelel povedati. Ce sem ze zacel temo sem se odlocil, da tudi povem kako je bilo s nakupom.
Sicer sem kupoval Renault Twingo, Renault Thalia, Hyundai Asccent in Hyundai Atos.
Pa sem ga le dobil.
Ima vso opremo, l. 2000. komaj 60.000 km skratka
Kako pa vi nanj gledate?
Danes sem postal zadovoljen kupec:
Hyundai Atos-a:

No nocem delati reklame, samo sem zelel povedati. Ce sem ze zacel temo sem se odlocil, da tudi povem kako je bilo s nakupom.
Sicer sem kupoval Renault Twingo, Renault Thalia, Hyundai Asccent in Hyundai Atos.
Pa sem ga le dobil.
Ima vso opremo, l. 2000. komaj 60.000 km skratka
Kako pa vi nanj gledate?
Mogoce bi lahk mel za colo vecje gume gor
Drugace pa ni slab avtek. Kolk je to 1.1 al 1.3 ? Ga gledam skoraj vsaki dan ker ga ma od brata moje punce punca
Kolk pa kaj cena?
Lep glih ni sam je pa kr bolj prostoren od twingeca
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 21 Sep 2006, 20:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Matr od brata punca punca? To pa ste povezani med sebojMaTe0 napisal/-a:Mogoce bi lahk mel za colo vecje gume gorDrugace pa ni slab avtek. Kolk je to 1.1 al 1.3 ? Ga gledam skoraj vsaki dan ker ga ma od brata moje punce punca
Kolk pa kaj cena?
Ne ima masino 1.0 999ccm3
Sploh se ne morem navelicat voznje tako kot s Twingotom, sam pol je to hotla usoda :S
Drugace sem pa bolj terensk clovek in so mi bolj vsec enoprostorci.
L.P. Grega
ce sem prav razumel: njegova punca ima brata in ta brat ima punco. od nje je avtoLincolin napisal/-a:Matr od brata punca punca? To pa ste povezani med sebojMaTe0 napisal/-a:Mogoce bi lahk mel za colo vecje gume gorDrugace pa ni slab avtek. Kolk je to 1.1 al 1.3 ? Ga gledam skoraj vsaki dan ker ga ma od brata moje punce punca
Kolk pa kaj cena?
Ne ima masino 1.0 999ccm3samo, morem rect da ima bolse pospeske kot Twingy 1.2 in res COOOL.
Sploh se ne morem navelicat voznje tako kot s Twingotom, sam pol je to hotla usoda :S
Drugace sem pa bolj terensk clovek in so mi bolj vsec enoprostorci.
L.P. Grega
?†it ... spet mam prav!
Re: Moja gozdna nesreca
Adijo pamet!!! Ti mas pa res sreco - se dobr. Za avto se ne sekiri, sam da si ti ziv, zdrav in ne polomljen
Veliko srece se naprej
Veliko srece se naprej
Petrca