BC - da ali ne?

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
chamade_16v

BC - da ali ne?

Odgovor Napisal/-a chamade_16v »

Pozdravljeni!

ALi kdo mogoce ve kako je z BC instalacijo v R19 16v? Recimo js mam R19 brez BC. Sem pa vzel stevec in multifunkcijsko rocko iz avta ki je imel BC. Ali je mozno, da bi vsi 16v-ji ze imeli instalacijo za BC vgrajeno in bi zadeva spilala ce stevce samo priklopim?

LP D.
R 19 1.8i 16v!! Ostalo so le prevozna sredstva...
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Re: BC - da ali ne?

Odgovor Napisal/-a Danch »

chamade_16v napisal/-a:Pozdravljeni!

ALi kdo mogoce ve kako je z BC instalacijo v R19 16v? Recimo js mam R19 brez BC. Sem pa vzel stevec in multifunkcijsko rocko iz avta ki je imel BC. Ali je mozno, da bi vsi 16v-ji ze imeli instalacijo za BC vgrajeno in bi zadeva spilala ce stevce samo priklopim?

LP D.
Jp cist mozno je, da bi ti delal...mislm da je clo enemu iz foruma to ratalo.

Ko vzames dol stevec moras imeti odzadi 6 konektorjev...od teh 6ih sta dva ali eden od BC-ja...drgac pa poglej cist mozno da imas nekje spakiranega odzadi...
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Kokr vem se je Privatnik lotu tega in kokr se je pozanimu ni ta prednapeljava v vseh napeljana tko da ?
Uporabniški avatar
chamade_16v

Vam bom povedu s prve roke...ko snamem armaturo 8)

LP D.
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Nevem ker letnik je avto, moja l.91 je mela vse pripravljeno, je pa tako da ce avto ni mel klime potem ma glavni racunalnik izhod za BC. ko vzames stevec ven morata biti zadaj dva konektorja, en tak micro z kar nekaj zickami in pa en dvopolni, ki pride priklopljen pri stevcu za hitrost (gumb za reset BC). Seveda bos moral zmontirat tudi senzor za temperaturo v levo ogledalo in ga zvezat na prave drote na konektorju pri levih vratih. Drugacen je tudi plovec v kestlu tako da moras menjat tudi tega ker sicer ti ne bo prav kazalo kolk litrov je v tanku.

LP
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

chamade_16v loh ti zrihtam senzor za temperaturo ce ti bo drugo ratal ustimat.
Uporabniški avatar
chamade_16v

@Beam_X ti bom javo ko do konca podrem donatorski avto. Za plovec ne bo problem ker ga mam iz donatorskega avta, ce so spegli se original, pol mam tud temperaturni senzor.
Kam pa zvezes tist temperaturni senzor?! A kej v vratih ali spodaj ko so vrata priklopljena na avto.
@Privatnik tudi moja je letnik 91 brez klime. Ampak tud klima caka na vgradnjo. Huh to bo se veselo zraven vsega 8).

Aja - a mislite da bojo stevci iz letnika 94 pasali v letnik 91 - mislim da bo vse pravilno delalo?

LP D.

p.s.: sam sem z okolice ptuja a je ker s stajerske ki je vgrajeval klimo ali BC ? Da mi lahk pride kaj pomagat ce bom omagu vmes?
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Temperatur senzor vezes na konektor na notranji strani, ko pride tista guma iz vrat v avto. Js sem mal probavu tiste zicke ki niso ble priklopljene in sm najdu.
Stevci bojo pasal brez problema ker mam js isto v l91.
Kaj klimo mas original od 19tke al mas tisto, ki so bile naknadno vgrajevane na 1.8 16V motorje ?
Preglej malo mojo temo mogoce najdes se kaj uporabnega ;)
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=4663
Odgovori