Operacija: "TURBO"...
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
Vsaka ti cast stari, da ste doma tako lepo naredili!! Sem si jo dodobra ogledal na Gospodarskem razstaviscu in sem takoj opazil da je bla pri licarju
. Samo se armaturko zamenjaj cimprej
!
Moji obcutki so taki: avto je tam tako spedenan izgledal kot da je v muzeju, zadaj je manjkal samo plakat z dirkalno zgodovino. Celotna velicina, pobarvane gume, odprta hauba... Skoraj kot da gledam kaki muscle car
!
Lp
Moji obcutki so taki: avto je tam tako spedenan izgledal kot da je v muzeju, zadaj je manjkal samo plakat z dirkalno zgodovino. Celotna velicina, pobarvane gume, odprta hauba... Skoraj kot da gledam kaki muscle car
Lp
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
ja sj dost folka neve za kva se gre an...isto moj kolega. Sam k sm mu mal predstavil legendo in mu pokazal polzka je samImperator napisal/-a:mater se je svetil na showu. res lepo ustiman. Prou noro je zgledal.
Kolegi me pa gledajo u stilu:"Kva je pa ta tok posebnga."
Senkt pohvale shus za toliko truda.
ja mi je uspelo
svabi so nekaj zamesali kable na kretnicah, pa mi ni bilo nic jasno
in ravno jaz sem moral tisto ta cudno dobiti
sem sel nazaj h gapexu vprasat kaj da je to cudo, pa gleda po drugih skatlah in so bile vse kretnice lepo: bel kabel na rdecega in crn na crnega....
pri moji pa en rdec na belega in pri drugi, rdec na crnega
svabi so nekaj zamesali kable na kretnicah, pa mi ni bilo nic jasno
in ravno jaz sem moral tisto ta cudno dobiti
sem sel nazaj h gapexu vprasat kaj da je to cudo, pa gleda po drugih skatlah in so bile vse kretnice lepo: bel kabel na rdecega in crn na crnega....
pri moji pa en rdec na belega in pri drugi, rdec na crnega
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
hvala
najprej vse obdelal z brusnim papirjem, mislim da 600 ali 400, ne vem tocno, je pa treba paziti da ni pregrob ker potem tistih crt zlepa ne spravis ven
poliral sem najvec s Purolom, z masino jasno, ker drugace prej 3x umres preden kaj rata
u bauhausu se dobi komplet za poliranje; notri je filc, pa ena krpasta okrogla rec za fino poliranje, 2 pasti (samo sta malce preblagi za alu, za koncni sijaj pa kar prav pride...) in nastavek za na vrtalnik.
okrog 2,5k sit stane
najprej vse obdelal z brusnim papirjem, mislim da 600 ali 400, ne vem tocno, je pa treba paziti da ni pregrob ker potem tistih crt zlepa ne spravis ven
poliral sem najvec s Purolom, z masino jasno, ker drugace prej 3x umres preden kaj rata
u bauhausu se dobi komplet za poliranje; notri je filc, pa ena krpasta okrogla rec za fino poliranje, 2 pasti (samo sta malce preblagi za alu, za koncni sijaj pa kar prav pride...) in nastavek za na vrtalnik.
okrog 2,5k sit stane
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
jst sm bil 26. na izpitu v mariboru in sem v centru videl eno hudo 21 turbinco. sm mislu da si ti kaj lutal tam okol, pa sem pol videl da ima MB registracijo... je pa bla ista rdece barve, sam spojler je bil manjsi (se mi zdi).... je pa blo fajn videt da je se kaka taka legenda na cesti, kot je tvoj!