Cena vstopnice 12eur
vec na.. http://www.mondial-automobile.com/index.htm
Predvsem tvoj problem, malo si se zmotil da na Renaultovem forumu sanjas o japoncih.trance0 napisal/-a:Kaksno ceno pa ima fiesta ST? Modus ni prav nic poceni, mini cooper pa se manj, vendar je pa izredno kvalitetno izdelan, povprecen Renault se lahko skrije napram cooperju. Ce se lahko fiesta ST prodaja za dobre 3 mio sit pa je malo vec avta, kot bo novi twingo, potem je jasno kako napihnjene so cene avtov. Za vec kot 3 mio sit si raje kupim japonca, kot pa nezanesljivega mini evropskega RS-a.
Saj se ne razburjamtrance0 napisal/-a:Hehe, no, no, nic se razburjat Fuego85. Hotel sem primerjati Fiesto in bodocega Twinga, Fiesta ima mocnejsi motor in je vec avta, kot bo Twingo, zato se mi zdi cena Twinga pa je lahko stokrat RS poimenovan previsoka, ce bo kaj dosti nad 3 mio SIT. Drugac pa sem preprican, da bo novi Twingec zakon samo upam, da ne bodo cene pretirane.
hehe, vidim da po novem honde zagovarjas, tud na hondinem forumu. A ni bilo pred casom pomembno da je avto nov oz malo rabljen pa da ni vazno ce je japonec al ne? In da japonska kakovost stane?trance0 napisal/-a:Kaksno ceno pa ima fiesta ST? Modus ni prav nic poceni, mini cooper pa se manj, vendar je pa izredno kvalitetno izdelan, povprecen Renault se lahko skrije napram cooperju. Ce se lahko fiesta ST prodaja za dobre 3 mio sit pa je malo vec avta, kot bo novi twingo, potem je jasno kako napihnjene so cene avtov. Za vec kot 3 mio sit si raje kupim japonca, kot pa nezanesljivega mini evropskega RS-a.