In zakva si su iz Merðota na Renoja pol?merdzo napisal/-a:Zivjo!
Ali se vsem ne vraca iz LEVEGA ovinka? Sodelavec ima Megane l.00 pa sva sla en krog in ima tudi tak simptom, sicer se malo blazji, tak kot jaz sedaj po mehcanju serva. Izgleda pa, da moj servo ni elektrohidravlicen pac pa navaden hidravlicen.
Mogoce je ta problem pac Renault...![]()
Ko sem imel Mercedesa, je imala volanska glava za 1/4 obrata lufta, ampak volan se je suvereno vracal v centralno pozicijo. Sedaj imam pa Renault je vse tko.. kot, da bi bil v volanski glavi en... smorn.
lp
Laguna, Volan je iz centra + ne vraca se v centralni polozaj
Res se mal trapasto slisi..
Ampak merdzo je bil w123, letnik '82. Zacel je rjaveti in ob dezju mi je noge zalivala voda. Imam pa tudi tako sluzbo, da se nimam casa ukvarjat z restavracijo oldija zato sem sel v nabavo necesa racionalnega, kar se dobro pelje po avtocestah. Mimogrede, je mozno 5. prestavo podaljsat?
Gledal sem tudi C klaso, ampak so cene naravnost butasto visoke. Renault se je zdel best buy in se mi kljub omenjani tezavi se vedno zdi.
lp
Ampak merdzo je bil w123, letnik '82. Zacel je rjaveti in ob dezju mi je noge zalivala voda. Imam pa tudi tako sluzbo, da se nimam casa ukvarjat z restavracijo oldija zato sem sel v nabavo necesa racionalnega, kar se dobro pelje po avtocestah. Mimogrede, je mozno 5. prestavo podaljsat?
Gledal sem tudi C klaso, ampak so cene naravnost butasto visoke. Renault se je zdel best buy in se mi kljub omenjani tezavi se vedno zdi.
lp
Gume smo zadnjic precekiral in napumpal tok kt pise v knjigci!elzorro napisal/-a:Ocitno se ne da nobenmu poglobit v tvoj avto. Preveri se kolk so ti napumpal gume-po moje prevec. Sj bi ti jest pogledov, sam mal dalec si.linat napisal/-a:Bla v Helici.... ni lufta v volanski letvi.
Kje pa si zorro? vse se da zment!
V domovini(mestu) hokeja na ledulinat napisal/-a:Gume smo zadnjic precekiral in napumpal tok kt pise v knjigci!elzorro napisal/-a:Ocitno se ne da nobenmu poglobit v tvoj avto. Preveri se kolk so ti napumpal gume-po moje prevec. Sj bi ti jest pogledov, sam mal dalec si.linat napisal/-a:Bla v Helici.... ni lufta v volanski letvi.Ampak je isti shit...
Kje pa si zorro? vse se da zment!
Sicer pa po opisu menim da je lezaj na amortizerju. Moti pa me tvoj opis na ravnini in to zato ker pravis da je avto nestabilnejsi.
Glede na to, da si imela karambol je mozno, da imas rahlo skrivljen amortizer, sevada na tisti strani na kateri je udarjen, sam ocitno se noben ne poglobi v problem.
Red steelers
-
timberwolf
Fantje kdo pa vam je rekel da ima ta laguna elektro-hidravlicen volan? Mislim, da ima kar lepo klasicnega hidravlicnega. Torej razmisljanja v tej smeri (o kalibriranju itd.) ne bodo peljala v pravi smeri odkrivanja tezave.Bojci napisal/-a:Volanska letev res ima lahko luft, ce je obrabljena.
Drugace pa to kar si napisal kasneje, bi pa lahko bil nekalibriran elektro-hidravlicen mehanizem.
Kot ves, se pri doloceni hitrosti izklopi elektrohidravlicen volan zaradi varnosti (mislim da nad 60km/h). Torej ce je v hisjih hitrostih ok, v nizjih pa vlece, zna to bit zadosten razlog.
Glede popravila pa nocem bit nesramen, ampak dvomim, da mehanicne delavnice znajo to porihtat, zato varianta na pooblasceni servis.