2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
tiste luknce v haubu na modrem so mal smesne...Liquid napisal/-a:ma kajpavem
ampak rdec je pa HUD
kr bo...samo da bi bili serijski kaksni mocnejsi motorji....
RS powah
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
jst pa ne dvomim ampak vem da ne bodo 16colke gorTadej napisal/-a:Dvomim da bodo tok velke feltne gor...
je pa lepo
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
vidu sm ga ze skompeteranega (sm ga tud delu) in lahko povem da ni tud priblizno to kar si VI predsavlate
je kar zanimiv. se posebej notranjost. ma pa vse od opreme kar imajo njegovi velki bratci Renaulti 
p.s.: feltne so enake kot pri zdajsnjem cliu. navadne 14", lite 15"
p.s.: feltne so enake kot pri zdajsnjem cliu. navadne 14", lite 15"
Zadnjič spremenil sal3, dne 21 Avg 2006, 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Fensi nabor motorjev, kaj pa cene? Aja, kdaj zaboga bo koncno javno predstavljen, se ne bo septembra v Parizu? Ce bo dejansko tak nabor motorjev, potem sploh kul, ker pri starem Twingu je bila slaba izbira motorjev. Je tudi meni najbolj simpaticen 1.2T s 100 KM, samo najbrz ne bo glih pretirano varcen, bo pa sigurno bisercek za vozit.
Najboljse razmerje zmogljivost/varcnost bo imel 1.5 dci 80 KM. Glede na nabor motorjev sklepam, da Renault z novim Twingom stavi na uzitek v voznji (fun driving) kot glavno prednost pred konkurenti, kot so Aygo, C1, Panda,...
Don`t worry, be happy:)
ojoj sem se ze zalubu v 1.2 T
o da bi to meu
hehe
bomo motor kupl

lp
bomo motor kupl
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Ja, to bo prava mala raketa, kul je se posebej to, ker doseze te konje pri mali prostornini, kar pomeni prihranek pri placilu cestnine.
Samo malce me skrbi poraba pri taki masinci in pa seveda standarden riziko s turbino. Zanimivo, da so se pri Renaultu odlocili za nekoliko mocnejsega dizla in tudi za zmogljivejse bencinarje namesto samo sibkejsih osnovnejsih masin, ki so bile na voljo pri predhodniku. Kdaj bo torej mozno to cudo videt?
Don`t worry, be happy:)