jaz mam GZ titanium 38cm ali 15" pa ga mam v 62 literski skatli
ma 500rms filam ga z 300rms
spila noro.
pa tut doktor je dal enega GZja 30cm pred kratkim v en avto pa lahko on pove kak je bla skatla.
pa je tut reko da ko vsek vseka
je pa tak
skatla 42 litrov pa bass reflex ter 30cm/12" woofer
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Sal3 bom se potrudil prvo sprobal brez pa bom vido kak bo Ce ne pa bom nabil se tak kot si reko hvala zaenkrat . Za bass pa tak klicejo ta kr ne mores vrjet Do petka gre bass v petek pride nov
JAz imam takega kot mark pa imam sedaj 25 litrosko brez porta pa ni dober.Prej sem pa imel cca 40 litrov brez porta pa je bil meni bas super in spilal je dobro.Probaj pa javi
MaTe0 napisal/-a:pomojem je dovolj Jaz mam 2x160rms Pa itaq ne teram puno samo sem se vedno v dilemi
Te pa mi tak povej pamecan! Bass do 25k skatla pa je 45l z vrezano lukno za 30cm - 12" Torej bas 12" za 25k pa da nima vec kot 400rms
ja tti wat-i! pise mo z da jih ma 400 sam je vprasaj kolk jih ma pa dejansko! XTC 1200 jih ma tut deklariranih 250RMS pa dam jajce klepat da spila bols ko pa tt GZ! mors vedet da je titanium najbol osnovna serija v njihovi ponudbi! js ti osebno priporocam da se zapeles u ruse do explosion-a pa ti bo on svetoval pa tut mal bol podrobno razlozo kk pa kaj! kar se pa pa skatle tice je tta ok sam se pa da bolso doma naredit! js mam 60 litrov pa 2 porta za 12"! sam je pa res da mam GZ Nuclearja ko pa le ma 2000RMS-a
u glavnem js ti svetujem da stopis u ruse pa ti bo ded povedo lahk pol pa bom se pa js za kak popust pognajvo! pa kar je najbol pomembno za garancije ne komplicira!
Hja bom poklical a ne Itaq ga mam pred nosom samo me je enkrat skoraj njegov pes pojedo tak da se raje zdaj narocim Nebi pa rad zaj neki jaki dnar ven meto za tole
ja sj mo poves ka te zanima pa ti bo pol povedo ka dobis za tak dnar! js ko kupujem muziko pregledam use pocrez pa se splaca! mors vedet da sem pa tut zamejo ze 4 komplete! zgleda da bo pri ttem zaenkrat ostalo! kar pa hocem rect je pa to da bols da zaj kupis neka mal bolsega pa mas pol mir!
Mah saj pr meni je tak da se navelicam enga pa hocem pac sprobat nekaj drugega Nisem pa da bi zaj rabo neko mocno robo da bi ne vem kak trgalo Pac tak da je malo bassa
Torej zaj sem malo klico. GZ30T pride v petek. Sem pa dobil zdaj se eno ponudbo za RAINBOW 12" 300sin...cena bo baje okoli 24k je pa cisto novi model. Ve kdo kaj vec?
In pa explosion car audio ponuja IMPACT 360sin se mi zdi 12" za ceno 34k + nekaj popusta Torej hja ?
MaTe0 napisal/-a:No lepo Mark ce mas daj kako sliko prilimaj.
Torej zaj sem malo klico. GZ30T pride v petek. Sem pa dobil zdaj se eno ponudbo za RAINBOW 12" 300sin...cena bo baje okoli 24k je pa cisto novi model. Ve kdo kaj vec?
In pa explosion car audio ponuja IMPACT 360sin se mi zdi 12" za ceno 34k + nekaj popusta Torej hja ?
rainbow je fina roba in se jo splaca uzet! tut impact ni slab! ce ne si pa se poglej od GZ uranium serijo! al pa kak SPL Dynamics je tut kr kul zadeva!