novi lastnik megana s problemom

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

OK jaz mam 96 letnik, pa me zanima ce kdo ve kje odklopim?
smoki

Odgovor Napisal/-a smoki »

fantje spet problem.a je mozno da mi gretje ne dela zato , ker je motorcek pustil lopute za notranjo ventilacijo.tudi sama ventilacija piha cez vse reze kamor koli obrnem gumb za nastavitev lokacije pihanja.prosim za cim prejsni odgovor. :lol: :x
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Ni mozno ker to je cisto locen sistem!

Edino ce ti je ostala ob izklopu loputa obrnjena tako da ti krozi zrak samo v kabini..
Slika
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

smoki napisal/-a:fantje spet problem.a je mozno da mi gretje ne dela zato , ker je motorcek pustil lopute za notranjo ventilacijo.tudi sama ventilacija piha cez vse reze kamor koli obrnem gumb za nastavitev lokacije pihanja.prosim za cim prejsni odgovor. :lol: :x

Em.. lahko da je samo "zajla" dol padla. Vzami pepelnik ven.. Odvijes tiste 4 torx vijake ter vzames ven komande za prezracevanje... Odzadaj bos videl zajlo s katero preklapljas na smeri pihanja zraka.. ce te prav razumem...
smoki

Odgovor Napisal/-a smoki »

ugotovil sem da je z ventilacijo vse uredu.Problem je zgretjem ki nikakor ne dela.Slatal sem cevi ki grejo v pecko in so vroce samo v dolzini 10 cm naprej pa mrzle.A je mozno da so cevi zamasene ali pa pecka.Je kaksna varjanta to scistit ali moram kupiti novo pecko.Rad bi to sam porihtal ce se da :?:
Tudi posoda z antifrizom je precej umazana v nje plava nekaksna gosa.
Odgovori