Laguna II se ne odklene
Laguna II se ne odklene
Zivjo. Lep pozfrav vsem skupaj. Spet problemi s fotrovo laguno. Stvar je pa sledeca. Imamo laguno letnik 02 DCi z vso opremo. Avto ima avtomatsko zapiranje in odpiranje vrat. Imamo dva daljinca ampak samo na enem je tipka AUTO+LOCK. No vglavnem ko se dotaknes kljuke se avo noce odlenit. Ze ko smo kopili avto je stvar malo nagajala, potem pa je skoz do zdaj delala normalno, sedaj pa nic. Enkrat na tolko casa deluje. Kaj naj naredimo. Sedaj uporabljamo kartico s rocnim dalj. zaklepanjmem.
Hvala za vas trud in inf.
LP
Benjo
LP
Benjo
Imel sem enake tezave. Sel na servis, kjer so kartico na novo programirali in ... bla, bla bla
Meni ni delovala, potem pa sem se z njo vozil in avto rocno odklepal in zaklepal. Cez cas je zacelo delovati tudi samodejno zaklepanje in odklepanje. Nekje sem prebral, da se mora pametna kartica napolnit, in sicer v citalcu kartic. Ne vem ce je to res, meni pa sedaj deluje, brez pomoci servisa
Lp, B!
Meni ni delovala, potem pa sem se z njo vozil in avto rocno odklepal in zaklepal. Cez cas je zacelo delovati tudi samodejno zaklepanje in odklepanje. Nekje sem prebral, da se mora pametna kartica napolnit, in sicer v citalcu kartic. Ne vem ce je to res, meni pa sedaj deluje, brez pomoci servisa
Lp, B!
Ja za novega Megana vem, da lahko sam "pre-programiras" drugo kartico. Z kombinacijo tipke START/STOP in ZAKLEP VOZILA in daljsim drzanjem ene oz. druge tipke..
Pri cemer mores v rezo vstavit najprej 1. kartico nato pa 2.,da na drugo zapise posebne rezime.. Potem ta druga kartica funkcionira v smislu, da se prostorocno upravljanje ukine in odklepa samo voznikova vrata ter pokrovcek za gorivo. Vse ostala vrata ostanejo zaklenjena vkljucno z predalckom za rokavice..
Za preklic te funkcije je postopek podoben kot za aktivacijo..
Lp
Pri cemer mores v rezo vstavit najprej 1. kartico nato pa 2.,da na drugo zapise posebne rezime.. Potem ta druga kartica funkcionira v smislu, da se prostorocno upravljanje ukine in odklepa samo voznikova vrata ter pokrovcek za gorivo. Vse ostala vrata ostanejo zaklenjena vkljucno z predalckom za rokavice..
Za preklic te funkcije je postopek podoben kot za aktivacijo..
Lp
Re: Laguna II se ne odklene
Zivjo!Benjo130 napisal/-a:Zivjo. Lep pozfrav vsem skupaj. Spet problemi s fotrovo laguno. Stvar je pa sledeca. Imamo laguno letnik 02 DCi z vso opremo. Avto ima avtomatsko zapiranje in odpiranje vrat. Imamo dva daljinca ampak samo na enem je tipka AUTO+LOCK. No vglavnem ko se dotaknes kljuke se avo noce odlenit. Ze ko smo kopili avto je stvar malo nagajala, potem pa je skoz do zdaj delala normalno, sedaj pa nic. Enkrat na tolko casa deluje. Kaj naj naredimo. Sedaj uporabljamo kartico s rocnim dalj. zaklepanjmem.
LP
Benjo
Ista oprema,privilege-isti problem mam. So pa na servisu stesteral zadevo pa je menda treba novo kartico naroci(cca40Ksit),pa se mi zaenkrat ne zdi vredno,mogoce k bom bl pr dnarju.
LP Matic
Fora je u tem,da ko zapres vrata ko mas autolock aktiviran se bi moglo ponavadi zaklent ko si oddaljen cca10m, men se pa zaklene 2sekundi po tem ko vrata zaprem(bilo kera).Po moje, ker avto ne zazna kartice v blizini, ker zgleda ne oddaja signala(kartica)sLOVEnec napisal/-a:Ce pritisnes tipko AUTO+LOCK zunaj avta, se ti zaklene ali ne?
LP