Nasvet glede zavor
- Blueboy_RM
- Kraj: Posavje
Nasvet glede zavor
LP!
Gre se za megane 1.4 16V 99 letnik. Pred 3 meseci so bili menjani diski spredaj, vendar ploscice so ostale stare ker so bile se skoraj nove. No ker se dosti casa niso usedle, sem jih zamenjal za nove. Stvar je spilala ok, sedaj se mi pa pri zaviranju od nekje 80-50 km/h pojavi tresenje volana. Gume so bile centrirane pred kratkim. Zadnje pakne tudi menjane in niso vzrok tresenja. A ima kdo idejo kaj bi se bilo lahko? Je mozno da se je kaj odvijacilo kje oz podobno?
Hvala
Gre se za megane 1.4 16V 99 letnik. Pred 3 meseci so bili menjani diski spredaj, vendar ploscice so ostale stare ker so bile se skoraj nove. No ker se dosti casa niso usedle, sem jih zamenjal za nove. Stvar je spilala ok, sedaj se mi pa pri zaviranju od nekje 80-50 km/h pojavi tresenje volana. Gume so bile centrirane pred kratkim. Zadnje pakne tudi menjane in niso vzrok tresenja. A ima kdo idejo kaj bi se bilo lahko? Je mozno da se je kaj odvijacilo kje oz podobno?
Hvala
RM
[Nism član j... ga:)]

Re: Nasvet glede zavor
resitev,...drejanje-ravnanje diskov!
- Blueboy_RM
Prve k so bile stare, se niso ulezale, zato sem dal nove in z njimi prevozil ze 3k km zato so se ulezale, vem pa vse o bremzanju z obcutkom doklert se zadeva ne usede, tko da to sm upostevu. Je lahko se kaj narobe razn diskov, ki so novi. SIcer se pa tud ne morejo kr tko zviti. Tresenje ni tko mocno, se pa opazi, kar me mot. Hvala za odgovore!
RM

- Blueboy_RM
-
renault no 1