marky napisal/-a:KJE SI DOBU DISTANCNIKE, KER SEM SI JEST TUT NEKI TAZGA ZAMISLU, PA NEVEM KJE BI JIH DOBU PA KOLK SIROKE SPLOH RABIM? DRGAC PA AVTO DOST LEPSI Z DISTANCNIKI
ce pasejo od r19 na megana (?), jih mam jaz 2cm za zadaj..
Prvi dan se prpelem v Lucijo a koga vidim? Cebelico in njegovega cliota Malo sem bil prepozn ker sem se v masko pikno pol pa vido komaj felne in vido tebe Drugace bi tak zmigal
MaTe0 napisal/-a:Prvi dan se prpelem v Lucijo a koga vidim? Cebelico in njegovega cliota Malo sem bil prepozn ker sem se v masko pikno pol pa vido komaj felne in vido tebe Drugace bi tak zmigal
Moj avto je pocival doma Zato nisi mogu vidt mojga clijaca
Hmmmm Pol pa je bil RS...ker je mel crne felge .... 100% ali pa ma se kdo crne felne pa crnega rs-a Birkoff je reko da bos se potepal po luciji al nekdo pa sem najprej nate pomislu
HJa no grafitne saj take sem mislo....glavn bil je RS...crn,litke je mel pa tud grafitne. LJ reg. Zaj nisem sigurn ktera faza je bil ker nisem mel casa gledat
lepo da si dal gor distancnike, da je vsaj priblizno tako sirok kot s prejsnjimi feltnami . drugace pa barva felten na tem avtu ubija in jih naredi se hujse