Centralno zaklepanje?
Centralno zaklepanje?
Motorcek za centralno zaklepnje za prtljaznik je crknil. A kdo ve koliko stane novi oz. a se stari da kaj popravit. Imel sem ga dol in se mi zdi da je zalit v plastiki.
ne ga biksat, lost1..
polnilec akumulatorja daje napetost najmanj 14,4V. Polnilec ne rabi neke napetosti gor, da deluje. Polnilec je transformator z usmernikom (gretz spoj ali tiristorji). Toka pa da toliko ven, koliko ga obremenis. Za zascito skrbi varovalka na primarni, 230V strani.
Danilo je dobro preizkusal, tako da je po takem res motorcek krivec.

Potem pa nevem kaksn polnilec imas,mozno da je pac slabsi.Bojci napisal/-a:![]()
![]()
ne ga biksat, lost1..![]()
polnilec akumulatorja daje napetost najmanj 14,4V. Polnilec ne rabi neke napetosti gor, da deluje. Polnilec je transformator z usmernikom (gretz spoj ali tiristorji). Toka pa da toliko ven, koliko ga obremenis. Za zascito skrbi varovalka na primarni, 230V strani.
Prid do mene,pa ce ti rata prizgat eno stvar na polnilc , ti ga senkam.
hint: par dni nazaj sem rabil kompresor avtomobilski imeti v sobi da bi spihal nekaj... in sem ga dal na polnilec ter mi je lepo javil Battery too damaged .
Tko da , verjemi da vem kaj govorim
Ce hoces ti slikam kaj se zgodi ob priklopu porabnika brez napetosti
....
tako je!Bojci napisal/-a:Polnilec ne rabi neke napetosti gor, da deluje. Polnilec je transformator z usmernikom (gretz spoj ali tiristorji). Toka pa da toliko ven, koliko ga obremenis. Za zascito skrbi varovalka na primarni, 230V strani.
drgac pa tudi meni je neki zajebavalo centralno zaklepanje pa sem preizkusil motorcke na tak nacin da sem jih priklopil na polnilc za akomulator.
potem pa ima "trotel-sistem" noter, da ga za drugo ne uporabljas kot za akumulator. Pravzaprav, verjetno bedasta zascita.lost1 napisal/-a:Potem pa nevem kaksn polnilec imas,mozno da je pac slabsi.Bojci napisal/-a:![]()
![]()
ne ga biksat, lost1..![]()
Prid do mene,pa ce ti rata prizgat eno stvar na polnilc , ti ga senkam.
hint: par dni nazaj sem rabil kompresor avtomobilski imeti v sobi da bi spihal nekaj... in sem ga dal na polnilec ter mi je lepo javil Battery too damaged .
Tko da , verjemi da vem kaj govorim![]()
Ce hoces ti slikam kaj se zgodi ob priklopu porabnika brez napetosti
Jaz sem jih drugace ze ene 10 popravil in enega sam naredil, ker je lahko tudi odlicen napajalnik za kaksno stvar.
@teso: jaz najprej preverim z instrumentom, potem pa na polnilec.